Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila ML10 Pro 2021
  • Mochila ML10 Pro 2021

Mochila ML10 Pro 2021

PVP: € 54,95
€ 50,95
-8% Nox
Mochila Nox ML10 grijs van Miguel Lamperti | Geniet van de nieuwe editie van de Miguel Lamperti-rugzak, een Nox-tas waarmee je het materiaal goed georganiseerd kunt vervoeren dankzij de grote vakken

NOX-rugzak van Miguel Lamperti

Ontdek de nieuwe Nox 2021 paletteero-collectie in onze online winkel, deze valt op door zijn grote verscheidenheid aan opties. Een klassieker keert terug: de Miguel Lamperti ML10 Pro padel Nox rugzak . Het is een grote tas, met grote vakken voor alles wat je nodig hebt.

Het verdeelt zijn ruimte in een zak voor rackets, een andere onafhankelijke voor schoenen en een andere Headzak, evenals andere kleinere om persoonlijke voorwerpen achter te laten. Het is ook gemaakt met resistente en technische stoffen om het gewicht te verminderen en bevat gewatteerde beschermingen.

Miguel Lamperti rugzak, kenmerken

  • Maximaal comfort dankzij de gewatteerde verstevigingen van de nox ML10 Pro 2021.
  • Zeer ruim, circa 50 x 35 x 20 cm.
  • Hij heeft een vak voor 1 of 2 padel padel rackets.
  • Kleine vakken en aluminium karabijnhaak.
  • Voorkant voor schoenen met ventilatieopening.
  • Verkrijgbaar in de Nox Pádel 2021 tassencatalogus.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers die dagelijks trainen en met de motor reizen, omdat het een zeer praktische padelrugzak is: met vakken die zijn aangepast aan elk type materiaal en gevoerde handvatten om het comfortabeler te maken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de tas is van Miguel Lamperti, een van de beste spelers in de WPT. Geniet van een officieel Nox-product, gemaakt met de beste materialen en een spectaculaire grijze en zwarte afwerking en rode en witte details.

Lees meer over het merk NOX

Wacht niet langer en koop de producten die worden gebruikt door de grote kampioenen met Nox Padel en zijn nieuwe collectie. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van de WPT-spelers die samenwerken met het merk.

U kunt dus kiezen tussen padel rackets, kits, racketas en kwaliteitsaccessoires tegen de beste prijzen om uw toernooien met succes aan te gaan. Vind wat u zoekt en geniet van onverslaanbare sensaties met nox.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten