Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila AT10 Pro 2021
  • Mochila AT10 Pro 2021

AT10 Pro-rugzak 2021

PVP: € 53,95
€ 47,95
-12% Nox
Nox AT10 blauwe tas | Haal deze nieuwigheid van Nox Padel, de Agustín Tapia-rugzak, zodat je kunt genieten van een hoogwaardige, comfortabele, stevige tas met een geweldig ontwerp

Nox-rugzak van Agustín Tapia

Vernieuw je oude tas met de nieuwigheden van Nox Padel 2021. Je vindt er een breed scala aan opties, zoals de Nox AT10 Pro padelrugzak van Agustín Tapia. Dus in een officieel product van de speler, gemaakt met hoogwaardige materialen en met zijn handtekening.

Het valt op door zijn capaciteit: een vak voor de padel racket, een ander voor schoenen en een groter vak voor kleding en andere. Het heeft ook gewatteerde beschermingen voor meer comfort en je kunt je persoonlijke bezittingen opbergen in de kleine vakken.

Austin Tapia rugzak, kenmerken

  • De Nox AT10 Pro 2021 heeft een karabijnhaak en kleine vakjes.
  • Gewatteerde versterkingen om ongemak in de schouders te voorkomen.
  • Het lost uw ruimteproblemen op, capaciteit voor 32 liter.
  • Capaciteit om 1 of 2 padel rackets op te bergen.
  • Onafhankelijk en geventileerd compartiment voor schoenen.
  • Inbegrepen in de Nox Pádel 2021 padel racketcollectie.

Voor wie is het? Voor elke atleet die regelmatig padel speelt en een praktische padel-tas nodig heeft, dat wil zeggen met vakken die zijn aangepast aan elk type materiaal en die comfortabel is om te reizen per motor of fiets.

Waarom zal je het leuk vinden? Naast het genieten van alle functionaliteit, heb je ook de Agustín Tapia-tas in je bezit. Zodat je voeten zullen genieten van onberispelijke afwerkingen en een cool ontwerp in blauwtinten en met de handtekening van de speler

Lees meer over het merk NOX

Wacht niet langer en koop de producten die worden gebruikt door de grote kampioenen met Nox Padel en zijn nieuwe collectie. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van de WPT-spelers die samenwerken met het merk.

U kunt dus kiezen tussen padel rackets, kits, racketas en kwaliteitsaccessoires tegen de beste prijzen om uw toernooien met succes aan te gaan. Vind wat u zoekt en geniet van onverslaanbare sensaties met nox.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten