¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Nox Silhouette 6 2021
  • Nox Silhouette 6 2021

Nox Silhouet 6 2021

PVP: € 64,46
€ 41,28
-36% Nox
padel racket se padel Nox Silhouette 6 roze | Verbeter je techniek met deze Nox voor dames, een van de bestverkochte modellen keert terug met functies en een verbeterd ontwerp voor casual spelers.
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 18 december, 2023
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Nox Silhouette 6 damespadel racket

Een nieuwe editie van de best verkochte Nox-padel racket onder de vrouwen keert terug. Koop het Nox Woman Silhouette 6 padel racket uit de casual serie Nox Pade 2021. Het is net als zijn voorganger een initiatie padel racket met veel controle door zijn ronde formaat en medium balans.

Het bedrijf heeft zijn beste technologieën gebruikt, zoals het dynamische structuursysteem om breuk te voorkomen en de vereniging van materialen te verbeteren. Het heeft ook 30% koolstof in het framegebied, wat ons meer weerstand zal geven, evenals een lichter gewicht en zachter rubber voor een geweldig gevoel.

Nox Silhouette 6 roze, kenmerken

  • De nox Silhouette 6 2021 is een uitgebalanceerd en licht padel racket.
  • Glasvezelconstructie die het frame versterkt met 30% carbon.
  • Dynamic Structure-technologie voor een stevigere structuur.
  • Meer elastische en flexibele aanraking om het gemakkelijker te maken om mee te spelen.
  • HR3 eva rubberen kern om geen sensaties te verliezen.
  • Catalogus van Nox Padel 2021 initiatierackets.

Voor wie is het? Geschikt voor vrouwen die beginnen met padel of dit af en toe doen, want het is een zeer goed uitgebalanceerd padel racket voor vrouwen dat de beste prestaties biedt bij elke actie.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een goedkope nox-padel racket is, maar met hoogwaardige materialen en een vernieuwd ontwerp dat ons spectaculair lijkt. Het pronkt met een nieuw beeld met zijn combinatie van roze en zwart met een glanzende afwerking.

Lees meer over het merk NOX

Kom naar het Nox Sport-team, u vindt kwaliteitsproducten die zijn aangepast aan alle doelgroepen. Dit seizoen presenteert een brede collectie padelrackets, kleding, racketas en accessoires, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je past.

Bovendien heeft het bedrijf veel vertegenwoordiging in de WPT door spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso, de zogenaamde teamnox... En het is niet voor minder, want elk jaar introduceert het nieuwe materialen en technologieën waarvoor je optimaal presteert.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando
Onze beste producten