Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox X-One C6 2021
  • Nox X-One C6 2021
  • Nox X-One C6 2021

Nox X-One C6 2021

PVP: € 78,00
€ 59,95
-24% Nox
padel racket Nox X-One C6 zwart | Verbeter je techniek met dit Nox beginnersracket, een model dat de progressie van de speler bevordert dankzij zijn speelbaarheid, lichtheid en aanraking
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox X-One C6 Serie Casual

Geniet volop van de nieuwe Nox Padel collectie, met goedkope rackets van zeer goede kwaliteit. Koop het X-One C6 padel racket, het valt op door zijn brede sweet spot, zodat het al je fouten zal vergeven. Het is ook erg licht, waardoor het zeer beheersbaar is.

Om de structuur te versterken die het dynamische structuursysteem heeft gebruikt dat het meer stijfheid en weerstand geeft. Het heeft ook glasvezel naast 30% koolstof in het framegebied, wat ons meer weerstand zal geven. De kern is gemaakt van EVA-rubber om geen sensaties te verliezen.

Nox X-One C6 zwart, kenmerken

  • De nox X-ONE C6 2021 bevordert de progressie van de speler.
  • Rond formaat met medium balans voor kracht en controle.
  • In het frame is 30% carbon gebruikt en voor de rest glasvezel.
  • Het risico op breuk wordt verminderd dankzij de Dynamic Structure-technologie.
  • Uitgebalanceerd mes, zeer goed gecompenseerd voor de beste prestaties.
  • Goede baloutput dankzij de HR3 eva rubberen kern.
  • Het behoort tot de Nox Padel 2021 beginnersracketcatalogus.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers die een keer per week spelen of overwegen te beginnen, omdat het een zeer goed gecompenseerd initiatiepadel racket is, dat wil zeggen met goede controle en kracht om geen gemakkelijke ballen op het veld te missen.

Waarom zal je het leuk vinden? Naast de fantastische functies, zult u genieten van het vernieuwde imago. Pronk met uw ontwerp voor uw collega's met zijn nieuwe grijszwarte combinatie, een van de meest elegante in de collectie!

Lees meer over het merk NOX

Kom naar het Nox Sport-team, u vindt kwaliteitsproducten die zijn aangepast aan alle doelgroepen. Dit seizoen presenteert een brede collectie padelrackets, kleding, racketas en accessoires, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je past.

Bovendien heeft het bedrijf veel vertegenwoordiging in de WPT door spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso, de zogenaamde teamnox... En het is niet voor minder, want elk jaar introduceert het nieuwe materialen en technologieën waarvoor je optimaal presteert.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten