Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Nox Pro Negra 2020
  • Mochila Nox Pro Negra 2020

Nox Pro Black Rugzak 2020

PVP: € 54,95
€ 39,95
-28% Nox
Nox Pro padelrugzak in zwart | Fantastische Nox padelrugzak, met voldoende capaciteit zodat je niets thuis hoeft te laten en een elegant zwart design met synthetisch leer afwerkingen

Nox Pro Black padeltas

Kies de tas die het beste bij je past in de rugzakcatalogus van Nox 2021. Koop de Nox Pro padelrugzak in het zwart, een zeer praktische tas met gewatteerde vakken om al je materiaal te beschermen.

Het heeft ook grote afmetingen, met een apart vak voor padel rackets, een ander Headvak voor kleding en andere kleinere voor persoonlijke spullen. Het heeft ook verstelbare handgrepen en gewatteerde beschermingen om het comfortabel te dragen.

Zwarte Nox Pro-tas, kenmerken

  • De 2020 zwarte Nox Pro rugzak heeft 2 mesh vakken aan de zijkanten.
  • Groot van formaat, circa 60 x 30 x 30 cm.
  • Apart vak voor 1 of 2 padels.
  • Inclusief karabijnhaak om hem op te hangen.
  • Gewatteerde handgrepen en beschermingen voor meer comfort.
  • Verkrijgbaar in de Nox 2020 padelrugzakcatalogus.

Voor wie is het? We raden het aan aan atleten die meestal met net genoeg naar de padelclub gaan, dat wil zeggen: padel, schoenen en kleding om te douchen, aangezien de nox-rugzak voldoende ruimte heeft om het materiaal te vervoeren dat je nodig hebt.

Waarom zal je het leuk vinden? Behalve om te gaan padel, kun je hem ook gebruiken om naar je werk of andere activiteiten te gaan, omdat hij een zeer elegant ontwerp heeft in zwart en synthetisch leer.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van al het Nox Padel-nieuws voor de beste prijs en rust jezelf uit met producten van topkwaliteit. Spelers als Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van degenen die deel uitmaken van zijn team.

Vind ze leuk en vind je beste bondgenoot in hun nieuwe collectie padel, kits, racketas en kwaliteitsaccessoires om op je best te presteren. En het is dat het bedrijf zijn beste technologieën en materialen in elk van zijn producten implementeert.

Features Jaar: 2020
Onze beste producten