Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox AT10 Genius 18k 2022
  • Nox AT10 Genius 18k 2022
  • Nox AT10 Genius 18k 2022

Nox AT10 Genius 18k 2022

PVP: € 329,00
€ 214,95
-35% Nox
padel racket de padel Nox AT10 Genius 18k 2022 | Een van de nieuwigheden in Nox padel rackets, een versie van het model van Agustín Tapia die zijn fantastische balans behoudt, geweldige aanraking maar in 18k-stof
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox AT10 Genius 18k van Agustín Tapia

Voor de meest veeleisende spelers hebben we al de nieuwste Nox Padel 2022- collectie beschikbaar, die vol met nieuwe functies terugkeert. We presenteren het AT10 Genius 18k padel racket, een van Agustín Tapia's nieuwe rackets die terugkeert met een carbon constructie en 18k stof voor een flexibeler balgevoel en verbeterde sensaties.

Het behoudt zijn fantastische balans dankzij het extra grote formaat en de ingehouden balans, zodat je vanuit elk gebied je beste foto's kunt maken. Het behoudt ook het HR3-rubber in de kern, het heeft ook een anti-vibratiesysteem en ruwheid in de vlakken om meer effecten te bereiken.

Nox AT10 Genius 18k zwart en rood, kenmerken

  • De Nox AT10 Genius 18k handhaaft een teardrop-formaat met een ingehouden balans.
  • Het bevat ruwheid om meer controle te hebben over gesneden of topspinballen.
  • HR3-rubber met hoge dichtheid om geen sensaties of kracht te verliezen.
  • Dynamic Structure-technologie die de structuur versterkt en breuk vermindert.
  • 100% carbon constructie en 18k stof voor meer flexibiliteit.
  • AVS-technologie om trillingen te absorberen en een comfortabelere slag te genereren.
  • Een van de nieuwe rackets van Agustín Tapia, WPT-speler.
  • Een van de veelzijdige padel rackets van Nox Padel 2022.

Voor wie is het? Gericht op gevorderde spelers die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket, dat wil zeggen een racket dat ons helpt ballen uit het midden te corrigeren en de overgang naar de aanval te starten om krachtige schoten in de buurt van het net uit te voeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van Nox' nieuwigheden voor dit seizoen is, een model gemaakt in samenwerking met Agustín Tapia voor de meest veeleisende spelers. Hij keert ook terug met een opvallend ontwerp in zwart, rood en glanzende lak!

Lees meer over het merk NOX

Kom naar het Nox Sport-team, u vindt kwaliteitsproducten die zijn aangepast aan alle doelgroepen. Dit seizoen presenteert een brede collectie padelrackets, kleding, racketas en accessoires, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je past.

Daarnaast heeft de firma veel vertegenwoordiging in de WPT door spelers als Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-tweeling, het zogenaamde Team Nox. Vind ze leuk en presteer op je beste niveau op de baan met hun nieuwe collectie producten om padel te spelen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten