Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox AT10 Genius Arena 2022
  • Nox AT10 Genius Arena 2022
  • Nox AT10 Genius Arena 2022

Nox AT10 Genius Arena 2022

PVP: € 295,00
€ 190,00
-36% Nox
padel racket Nox AT10 Genius Arena 2022 | Nieuwste editie van het Agustín Tapia-racket, een zeer goed uitgebalanceerd model dat terugkeert met nieuwe afwerkingen zodat we er ten volle van kunnen genieten
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox AT10 Genius Sand van Augustine Wall

Als je vorig seizoen leuk vond, zal dit je verbazen! We presenteren het nieuwe Nox AT10 Genius Arena rode padel racket uit de meest geavanceerde serie van Nox Padel 2022 . Nog een jaar wordt het het padel racket van Agustín Tapia, een zeer goed gecompenseerd model dat wordt gekenmerkt door zijn ruwheid.

Het heeft een oppervlak met kwartszand om een zandachtige textuur te krijgen en om de bal meer spin te geven. Wat de materialen betreft, behoudt het zijn constructie met koolstof en 12k-stof, HR3 eva-rubber voor een goede start en vastgelijmd aan het net, evenals een anti-vibratiesysteem om je meest veeleisende games te spelen zonder armklachten.

Nox AT10 Genius Sand rood, kenmerken

  • De Nox AT10 Genius Arena 2022 kenmerkt zich door de ruwe afwerking met kiezelzand.
  • Het is het nieuwe padel racket van Agustín Tapia, met een design in zwarte, grijze en rode details.
  • Sterke structuur dankzij carbon en 12k stof op het oppervlak.
  • Het risico op breuk wordt verminderd dankzij de Dynamic Structure-technologie.
  • Veelzijdig racket door zijn ronde oversized formaat en medium balans.
  • Inclusief AVS-systeem voor een soepelere slag en vermijd armongemakken.
  • Goede stoot in de buurt van het net dankzij de kern met HR3-rubber met hoge dichtheid.
  • Een van de nieuwe padel rackets uit de luxury serie Nox Padel 2022.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor gevorderde spelers die een uitgebalanceerd racket nodig hebben, met een brede sweet spot, goede punch en veel zoetheid in de aanslag om in elk spel op hun best te presteren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het terugkeert met een zeer spectaculair ontwerp, waarin zwarte, grijze en rode details worden gecombineerd om je rivalen te verblinden. Het is ook een van de Nox padel rackets waar spelers het meest van houden, en de prestaties op het veld zijn spectaculair!

Lees meer over het merk NOX

Kom naar het Nox Sport-team, u vindt kwaliteitsproducten die zijn aangepast aan alle doelgroepen. Dit seizoen presenteert een brede collectie padelrackets, kleding, racketas en accessoires, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je past.

Daarnaast heeft de firma veel vertegenwoordiging in de WPT door spelers als Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-tweeling, het zogenaamde Team Nox. Vind ze leuk en presteer op je beste niveau op de baan met hun nieuwe collectie producten om padel te spelen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad Lija
Onze beste producten