Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox AT10 Genius Junior 2022
  • Nox AT10 Genius Junior 2022

Nox AT10 Genius Junior 2022

PVP: € 70,00
€ 49,95
-29% Nox
Padelpadel Nox AT10 Genius Junior 2022 | We presenteren de aanpassing van de Agustín Tapia-padel racket voor kinderen, een licht model, zeer goed gecompenseerd en waardoor ze zich snel kunnen aanpassen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor kinderen Nox AT10 Genius

We analyseren in detail alle nieuwigheden van de Nox Padel 2022 racketcollectie. Voor de jongsten presenteren we het nieuwe AT10 Genius Junior padel racket, een aanpassing van het Agustín Tapia-racket voor kinderen, zodat het een lager gewicht en een krachtigere grip heeft. .

Voor de fabricage is koolstof gebruikt om het framegebied te versterken en glasvezel op de slagvlakken om de speelbaarheid te vergroten en het gemakkelijker te maken zich eraan aan te passen. Het bevat ook zacht rubber in de kern om trillingen te elimineren, evenals een ontwerp dat lijkt op de nieuwe AT10 Arena.

Nox AT10 Genius voor kinderen, kenmerken

  • Teardrop formaat met medium balans van de Nox AT10 Genius Junior 2022.
  • Het genereert nauwelijks trillingen omdat het eva-rubber van de kern de impact absorbeert.
  • Solide en resistente structuur met de koolstof van het frame.
  • Replica van de Agustín Tapia schep voor de allerkleinsten.
  • Het is ontworpen met een laag gewicht en een slankere grip.
  • Glasvezel oppervlak voor fantastische speelbaarheid.
  • Een van de nieuwe padel rackets voor kinderen Nox Padel 2022.

Voor wie is het? Ontworpen voor jonge spelers, kinderen tussen 7 - 12 jaar die beginnen met padel of nog maar kort spelen en een veelzijdig padel racket nodig hebben dat is aangepast aan hun behoeften voor snelle aanpassing op het veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat kinderen hierdoor volop kunnen genieten van deze sport, waardoor ze kampioen kunnen worden. Bovendien lijkt de esthetiek erg op het volwassen model, waarbij zwart, girs en fluorescerend groen worden gecombineerd.

Lees meer over het merk NOX

Dit seizoen heeft Nox Padel de steun van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-tweeling, allemaal professionele spelers van de World Padel Tour en atleten die deel uitmaken van het zogenaamde Team Nox.

Het merk vindt zichzelf elk jaar opnieuw uit en brengt een complete collectie padel rackets, padel racketkits en accessoires uit van hoge kwaliteit en voor de beste prijs. Maak deel uit van Team Nox en geniet van een onverslaanbare ervaring in al je wedstrijden.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 310-330 gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten