Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila WPT Open Series
  • Mochila WPT Open Series
  • Mochila WPT Open Series
  • Mochila WPT Open Series

Mochila Nox WPT Open-serie

PVP: € 55,00
€ 48,95
-12% Nox
Nox WPT Open Series padelrugzak | Een Nox-rugzak voor padel met een perfect formaat voor spelers die net genoeg gaan spelen en een exclusief ontwerp voor de World Padel Tour

Nox WPT Open Series Tas Zwart en Oranje

Draag je spullen altijd beschermd en goed georganiseerd met de nieuwe collectie rugzakken van Nox Padel 2021. Ontdek de padelrugzak uit de Open-serie, een grote officiële World Padel Tour-tas, zeer handzaam dankzij het lichte gewicht en de hoge weerstand.

Voor de vervaardiging is hoogwaardig technisch textiel gebruikt om ons de beste duurzaamheid te geven. Bovendien heeft het verschillende vakken, een specifiek voor de padel rackets, een ander Headvak en een apart compartiment voor de schoenen. Het heeft ook extra ruimte voor accessoires.

Nox Open Series zwarte en oranje tas, kenmerken

  • Nox Open Series compartiment met capaciteit voor 1 of 2 rackets.
  • Vrij breed, met een geschatte afmeting van 50 x 33 x 20 cm.
  • Gewatteerde bescherming op de rug en verstelbare handgrepen.
  • Onafhankelijke zak voor het opbergen van vuile kleding, slippers of pantoffels.
  • Kleine vakken om accessoires bij de hand te houden.
  • Nieuwe collectie Nox rugzakken voor de WPT 2021.

Voor wie is het? Optimaal voor spelers die met net genoeg naar hun padel club gaan, want het is een praktische en zeer comfortabele rugzak die je naar boven kunt dragen zonder dat je last krijgt van je schouders. Ideaal voor verplaatsingen op een motor of elektrische scooter.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat er hoogwaardige stoffen zijn gebruikt om de beste duurzaamheid te garanderen. Het valt ook op door zijn zwarte ontwerp met oranje details, een exclusieve afwerking voor de World Padel Tour. Haal het voordat het op is!

Lees meer over het merk NOX

Wacht niet langer en koop de producten die worden gebruikt door de grote kampioenen met Nox Padel en zijn nieuwe collectie. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas of Vanesa Alonso zijn enkele van de WPT-spelers die samenwerken met het merk.

U kunt dus kiezen tussen padel rackets, kits, racketas en kwaliteitsaccessoires tegen de beste prijzen om uw toernooien met succes aan te gaan. Vind wat u zoekt en geniet van onverslaanbare sensaties met nox.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten