Zapatillas Nox AT10 Lux Atlantis Lime
  • Zapatillas Nox AT10 Lux Atlantis Lime

Padelschoenen Nox AT10 Light Atlantis Lime

PVP: € 115,70
€ 100,79
-13% Nox
Bescherm je voeten met deze blauwe en limoenkleurige Nox high-performance schoenen, een schoen die je bewegingen en sprongen verbetert dankzij de samenstelling
Kijk eens:
Lichtheid
Demping
Flexibiliteit
Transpiratie
Greep
Stabiliteit

Padelschoenen Nox AT10 Light Atlantis Lime

Kies kwaliteitsschoenen om te genieten van het grootste comfort voor je voeten met Nox Padel 2022. Koop de AT10 Lux Atlantis-padelschoenen in turkoois met fluorgele details waarin de nieuwe technologieën van het merk zijn verwerkt, evenals de beste kwaliteit kleizool voor niet-schaatsen.

Het is een hoogwaardige schoen die veel comfort biedt, omdat hij in laboratoria is getest. Het bevat slijtvaste verbindingen zodat het lang in goede staat blijft. Het past zich ook perfect aan de vorm van de voet aan en is gecertificeerd door het INESCOP Footwear Technological Center, waardoor de kwaliteit ervan wordt gegarandeerd.

Turkoois en gele Nox AT10 Lux van Agustín Tapia, kenmerken

  • In de Nox AT10 Lux Atlantis Lime is mesh toegevoegd om de voet goed te laten ademen.
  • Ontworpen om het risico op blessures te verminderen.
  • Visgraatzool voor maximale grip op de baan.
  • Demping in de zool om de impact van elke sprong of beweging te absorberen.
  • In de zoollagen is Eva-rubber gebruikt.
  • Betere ondersteuning en stabiliteit dankzij de zijdelingse ondersteuning.
  • Binnenzool tegen bacteriën en slechte geuren die de ventilatie verbetert.
  • Nieuwe Nox 2022 herenschoenencatalogus.

Voor wie is het? Ze zijn perfect voor spelers die professioneel spelen en die een schoen willen waarin de zool niet snel verslijt, en die ook veel comfort en design biedt.

Waarom zal je het leuk vinden? Dit jaar komen ze in hemelsblauw met fosforgele details, een opvallende combinatie die niet onopgemerkt zal blijven. Het wordt ook het officiële schoeisel van Agustín Tapia, een van de beste WPT-spelers.

Lees meer over het merk NOX PADEL

Kom naar het Nox Sport-team, u vindt kwaliteitsproducten die zijn aangepast aan alle doelgroepen. Dit seizoen presenteert een brede collectie padel rackets, kleding, racketas en accessoires, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je past.

Bovendien heeft het bedrijf veel vertegenwoordiging in de WPT door spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso, de zogenaamde teamnox... En het is niet voor minder, want elk jaar introduceert het nieuwe materialen en technologieën waarvoor je optimaal presteert.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022 Zool: Clay (Piek)
Onze beste producten