Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox Luxury ML10 Shotgun 2022
  • Nox Luxury ML10 Shotgun 2022
  • Nox Luxury ML10 Shotgun 2022
  • Nox Luxury ML10 Shotgun 2022

Nox Luxury ML10 Shotgun 2022

PVP: € 295,00
€ 206,95
-30% Nox
padel racket de Pádel Nox Luxury ML10 Shotgun 2022 | Houd de intensiteit in je spel met dit Nox power padel racket, een model om de bal van het veld te krijgen dat ook geweldige sensaties biedt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox ML10 Shotgun van Miguel Lamperti

Vind in onze online winkel al het nieuws dat Nox Padel 2022 dit seizoen brengt. Koop het luxury zwarte en rode padel racket ML10 Shotgun, een van de modellen die spelers het liefst aanvalt, omdat het is ontworpen in een diamantformaat en een medium - hoge balans.

Om het gevoel bij het slaan niet te verliezen en de sweet spot te verbeteren, heeft het HR3-rubber aan de binnenkant, dus het is geen extreem hard padel racket. Voor de buitenkant zijn carbon en 12k-stof gebruikt, dus de weerstand is uitzonderlijk. controle heeft zijn sweet spot verbeterd, wat ons zal helpen met ballen die niet in het midden zijn. Het bevat ook reliëf op de gezichten en AVS-antivibratietechnologie.

Nox Luxury ML10 Shotgun van Miguel Lamperti, kenmerken

  • De Nox Luxury ML10 Shotgun 2022 is door zijn diamantvorm en hoge balans een aanvalspadel racket.
  • Dynamic Structure-constructie die het risico op breuk vermindert.
  • 100% koolstofstructuur en versterkt met 12k-stof.
  • AVS-systeem om trillingen te absorberen en een zachtere slag te genereren.
  • Krachtige padel racket die comfort niet verwaarloost.
  • Onverslaanbare sensaties met het HR3 eva-rubber aan de binnenkant.
  • Ruw oppervlak dat de effecten verbetert.
  • Het behoort tot de Luxury serie Nox 2022 padel rackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor degenen die de bal graag hard slaan, omdat het een zeer krachtig padel racket is met een semi-harde aanslag, dus het biedt ook goede sensaties van zowel comfort als controle over de bal.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de modellen is die is ontworpen voor mensen als Miguel Lamperti, zodat je de beste sensaties in je wedstrijden kunt ervaren. Je zult ook dol zijn op het nieuwe kleurontwerp in zwarte, zilveren en meer gouden details.

Lees meer over het merk NOX

Kom naar het Nox Sport-team, u vindt kwaliteitsproducten die zijn aangepast aan alle doelgroepen. Dit seizoen presenteert een brede collectie padel rackets, kleding, racketas en accessoires, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je past.

Daarnaast heeft de firma veel vertegenwoordiging in de WPT door spelers als Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-tweeling, het zogenaamde Team Nox. Vind ze leuk en presteer op je beste niveau op de baan met hun nieuwe collectie producten om padel te spelen.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten