Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox Tempo World Padel Tour 2023
  • Nox Tempo World Padel Tour 2023
  • Nox Tempo World Padel Tour 2023

Nox Tempo World Padel Tour 2023

PVP: € 325,00
€ 324,95
-1% Nox
padel racket Nox Tempo World Padel Tour 2023 | Grote veelzijdigheid op de baan met dit geavanceerde Nox padel racket, een model in de vorm van een drop en gecentreerde balans dat ook een exclusief ontwerp heeft
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox Tempo WPT

Als u op zoek bent naar de beste producten om padel te spelen, presenteren wij de nieuwe collectie Nox 2023 padel rackets zodat u uw beste bondgenoot kunt kiezen. Koop het Tempo World Padel Tour padel racket, een high-performance model dat wordt gekenmerkt door zijn drop-formaat en gecentreerde balans, met een zeer goede kracht en controle.

Dit seizoen presenteert het een 12k-stofconstructie gecombineerd met zwart eva-rubber aan de binnenkant, wat een uitzonderlijke touch genereert. Het heeft ook ruwheid, wat ons zal helpen meer effect aan onze opnamen te geven. Tot slot bevat het een anti-vibratiesysteem en een nieuw ontwerp van een veiligheidskoord dat de hygiëne verbetert.

Nox Tempo Blauw WPT, Kenmerken

  • Grote veelzijdigheid van de Nox Tempo World Padel Tour met zijn druppelvorm en gecentreerde balans.
  • Meerlagig zwart eva HR3-rubber dat een zeer goede output en kracht biedt.
  • Grote weerstand en stevigheid door het gebruik van carbon en 12k stof.
  • Oppervlak met een ruwe afwerking die de effecten verbetert.
  • Smartstrap-systeem waarmee je gemakkelijk de veter kunt verwisselen.
  • Een van de officiële producten van de World Padel Tour, met een exclusief design.
  • Slaan zonder ongemak dankzij het AVS-systeem aan de zijkanten.
  • Een van de nieuwigheden in padel rackets Nox 2023.

Voor wie is het? Geschikt voor professionele spelers of degenen die intensief strijden en op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket, aangezien de nieuwe Tempo geweldige controle en uitstekende kracht biedt bij elke slag, en zich snel aanpast aan elke actie van de wedstrijd.

Waarom zal je het leuk vinden? Want op esthetisch vlak is het een van de mooiste uit de collectie. En het is dat het merk voor alle details heeft gezorgd, met een cosmetica in zwart, een helder centraal logo en met het hele deel van het frame en de details in blauw. Omdat het een officieel product van de WPT is, bevat het bovendien alle logo's van het circuit.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, omdat ze hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan doen!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten