Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox AT Genius LTD limited edition 2023
  • Nox AT Genius LTD limited edition 2023
  • Nox AT Genius LTD limited edition 2023
  • Nox AT Genius LTD limited edition 2023

Nox AT Genius LTD limited edition 2023

PVP: € 420,00
€ 419,95
-1% Nox
Nox AT Genius LTD Limited Edition padel racket | Breng je beste spel naar boven met dit limited edition Nox padel racket, het padel racket van Agustín Tapia dat terugkeert met verbeterde technologie en een exclusief designpakket
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Limited Edition padel racket Nox AT Genius

Een van de meest exclusieve modellen van het seizoen komt eraan: het nieuwe AT Genius LTD limited edition padel racket dat Nox 2023 voor Agustín Tapia heeft ontwikkeld. Net als zijn voorganger presenteert het een druppelformaat met gecentreerde balans, maar het keert terug met betere technologieën en een exclusieve behuizing om het echt spectaculair te maken.

Op de baan wordt het het meest gecompenseerd voor zijn Druppelformaat en gecentreerde balans, omdat het een van de beste veelzijdige rackets is. De constructie is van carbon met 18k-stof en HR3 zwart eva-rubber voor een sensationeel gevoel. Het heeft ook een anti-vibratiesysteem en een smartstrap-koord. Tot slot bevat het een SPIN+ ruwheid, dat wil zeggen een zandachtige ruwheid op de vlakken gecombineerd met 3D-reliëf in het centrale gebied.

Limited Edition Nox AT Genius Pack-functies

  • Complete koffer met polsbandjes en hygiënekoord met het nieuwe Nox AT Genius LTD limited edition pack.
  • Veelzijdige padel racket door zijn druppelvorm en ingehouden balans.
  • Het bevat een nieuwe ruwheid die silicazand combineert met een 3D-textuur.
  • Unieke touch dankzij het nieuwe HR3 zwarte eva rubber.
  • Dynamic Structure-technologie om het risico op breuk te voorkomen.
  • 100% carbon constructie en 18k stof om het onverwoestbaar te maken.
  • AVS-technologie om trillingen te absorberen en zonder ongemak te spelen.
  • Een van de meest exclusieve rackets van Nox Padel 2023.

Voor wie is het? Ontworpen voor atleten op hoog niveau of voor degenen die professioneel spelen, aangezien het nieuwe AT-genie de beste technologieën van het merk samenbrengt om meer dan uitstekende prestaties te bieden in aanval en verdediging.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een limited edition racket is op maat gemaakt voor een van de beste spelers in de WPT. Zo presenteert hij een exclusief design in zwart met rode details en wordt hij geleverd in een complete koffer met polsbandjes en smartstrap koord, een echte luxury!

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, omdat ze hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan doen!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten