Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox ML10 LTD limited edition 2023
  • Nox ML10 LTD limited edition 2023
  • Nox ML10 LTD limited edition 2023
  • Nox ML10 LTD limited edition 2023

Nox ML10 LTD limited edition 2023

PVP: € 390,00
€ 389,95
-1% Nox
Nox ML10 LTD limited edition 2023 | Voel de controle in je handen met dit limited edition Nox padel racket, de evolutie van het mythische Lamperti padel racket, 100% carbon en met een exclusief ontwerp
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Pack Nox ML10 LTD limited edition

Voor de meest nostalgische presenteren we een limited edition van een Nox Padel-klassieker voor 2023. Koop het ML10 LTD limited edition padel racket, een van de meest exclusieve modellen van het merk dat wordt gekenmerkt door zijn controle omdat het een rond formaat heeft en een lage balans heeft zodat je de bal gemakkelijk kunt plaatsen.

Het is de evolutie van de klassieke ML10 Pro Cup van Miguel Lamperti, waarbij de technologieën en het ontwerp zijn verbeterd. Dus het keert terug met een koolstofconstructie en 18k-stof voor de structuur gecombineerd met zwart eva-rubber aan de binnenkant, waardoor het meer hardheid krijgt. Het beschikt ook over spin+ ruwheid, een combinatie van zand met 3D voor effecten.

Limited Edition Nox ML10 LTD-functies

  • Meer precisie en controle in je opnamen met de Nox ML10 LTD limited edition 2023.
  • Verhoog de output en het vermogen met de HR3 zwarte eva core.
  • Versterkte structuur om de sterkte en stijfheid van het racket te verbeteren.
  • Hardere aanraking met 100% carbon constructie en 18k stof op de vliegtuigen.
  • Het heeft anti-vibratietechnologie om het risico op letsel te verminderen.
  • Ruwe afwerking die kiezelzand en reliëf op het oppervlak combineert.
  • Snoer met smartstrap-technologie die eenvoudige vervanging mogelijk maakt.
  • Nieuw uit de nieuwste WPT Nox 2023 racketcollectie.

Voor wie is het? Geschikt voor ervaren spelers, met een meer technisch spel en om de bal te plaatsen, aangezien het een controlepadel racket is, met een brede sweet spot die ons helpt om off-center slagen te corrigeren en het punt te verdedigen.

Waarom zal je het leuk vinden? Het bedrijf heeft alleen kwaliteitsmaterialen geselecteerd voor de constructie en een ongelooflijke afwerking die de meest veeleisende atleten zal bevallen. Het wordt geleverd in een koffer met polsbanden, vervangbare lanyard en een zeer nette afwerking in zwart met rode en zilveren details.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, omdat ze hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan doen!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten