Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox ML10 Pro Cup Luxury Series 2023
  • Nox ML10 Pro Cup Luxury Series 2023
  • Nox ML10 Pro Cup Luxury Series 2023

Nox ML10 Pro Cup Luxury Series 2023

PVP: € 320,00
€ 319,95
-1% Nox
padel racket ML10 Pro Cup Luxury Series 2023 | Richt de bal met dit Nox-controleracket, een van de Lamperti-modellen die terugkeert met een 100% constructie om hem meer stijfheid en duurzaamheid te geven.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket ML10 Pro Cup Luxury Series

Als je van opnieuw uitgevonden klassiekers houdt, presenteren we de nieuwe ML10 Pro Cup Luxury Series padel racketeditie die beschikbaar is in de meest geavanceerde serie van Nox 2023. Het wordt gekenmerkt door zijn fantastische speelbaarheid omdat het het ronde formaat en de lage balans behoudt, dus het is een controle padel racket dat de meest technische spelers zal bekoren.

Om de effecten te versterken, heeft het een zandachtige afwerking op het oppervlak. Voor de constructie is carbon met 3k-stof gebruikt in de vliegtuigen, dus het biedt een hardere touch dan de klassieke Pro Cup.De kern is gemaakt van HR3 eva-rubber, wat het een zeer comfortabele touch geeft. Het heeft ook een anti-vibratiesysteem en een smartstrap-veiligheidskoord.

Nox ML10 Pro Cup Luxury-serie, kenmerken

  • De ML10 Pro Cup Luxury Series is dit seizoen gemaakt van carbon.
  • Ruwe afwerking om meer effect aan onze opnamen te geven .
  • Ronde mal en lage balans waardoor hij veel controle heeft.
  • Grotere sensaties bij het slaan met het HR3 eva-schuim van de kern.
  • Constructie met Dynamic Structure-technologie om breuk te voorkomen.
  • Geïntegreerd AVS-systeem aan de zijkanten om trillingen te minimaliseren.
  • U kunt het snoer verwisselen en aanpassen met het nieuwe smartstrap-ontwerp.
  • Een van de nieuwe luxury modellen in Nox Padel 2023 rackets .

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor de gevorderde speler die in de forehandpositie speelt, omdat het een controleracket is dat zeer goede sensaties en kracht geeft bij het starten van de overgang naar aanval.

Waarom zal je het leuk vinden? De ML10 is zeker een hit voor comfort en speelbaarheid op het veld, dus hij past bij de meeste spelers. Het heeft ook een heel cool ontwerp in wit, gouden logo en rode details.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, omdat ze hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan doen!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad Lija
Onze beste producten