Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox VK10 Luxury 2023
  • Nox VK10 Luxury 2023
  • Nox VK10 Luxury 2023

Nox VK10 Luxury 2023

PVP: € 320,00
€ 319,95
-1% Nox
Nox VK10 luxury padel racket van Aranzazu Osoro | Beheers je slagen met het nieuwe Aranzazu Osoro-racket, een door Nox ontwikkeld high-performance model dat bij elke actie controle en een zeer goed balgevoel biedt

padel racket Nox VK10 luxury van Aranzazu Osoro

Als je dezelfde sensaties op het veld wilt hebben als de professionals, presenteren we het nieuwe padel racket VK10 Luxury van Aranzazu Osoro, ontwikkeld met alle kwaliteit van Nox voor 2023. Het is het officiële racket van de speler, ontworpen in een ronde vorm en uitgebalanceerde inhoud waarmee u zult genieten van geweldige controle en een brede sweet spot.

Voor de vervaardiging is koolstof in het frame gebruikt in combinatie met glasvezelzilver op het oppervlak, waardoor het meer elasticiteit heeft. De kern is gemaakt van HR3-rubber voor een zeer goede baloutput en een uitzonderlijk balgevoel. Het is ook opgeruwd op de vliegtuigen en bevat een smartstrap-veiligheidskoord.

Wit en roze Nox VK10 Luxury van Aranzazu Osoro, kenmerken

  • De Nox VK10 Luxury van Aranzazu Osoro biedt op controle gebaseerde gameplay.
  • Lang spelen zonder ongemak dankzij het geïntegreerde anti-vibratiesysteem.
  • Het heeft ruwheid in de vlakken, dus je kunt met de effecten spelen.
  • Veel zoetheid dankzij de HR3 eva rubberen kern.
  • Carbon is gebruikt in het frame en glasvezel in de gezichten.
  • Het helpt je om ballen uit het midden te corrigeren vanwege het ronde formaat en de ingeperkte balans.
  • Smartstrap-koord dat de hygiëne en het verschonen verbetert.
  • Nox 2023 racketcatalogus voor dames.

Voor wie is het? Gericht op atleten die professioneel of intensief concurreren en op zoek zijn naar een padel racket met controle en comfortabele aanraking, aangezien de nieuwe VK10 een breed slagoppervlak biedt en een zeer comfortabele aanraking met de combinatie van rubber en glasvezel.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een racket voor vrouwen is met uitstekende prestaties, het racket dat wordt gebruikt door de professionele speler Aranzazu Osoro, zul je genieten van de beste sensaties. Het heeft ook een verfijnd wit ontwerp met spectaculaire roze details!

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, omdat ze hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan doen!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten