Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox MJ10 Luxury 2023
  • Nox MJ10 Luxury 2023
  • Nox MJ10 Luxury 2023

Nox MJ10 Luxury 2023

PVP: € 320,00
€ 319,95
-1% Nox
Nox MJ10 luxury padel racket van Majo Alayeto | Haal meer uit het aanvallende spel met deze geavanceerde Nox-padel racket, een krachtig model dat ook het winnende zwaard van Majo Sánchez wordt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Nox MJ10 Luxury by atomic twins

We stellen de uitgebreide catalogus van Nox Padel 2023 tot uw beschikking, zodat u kunt kiezen welke uw beste bondgenoot op het veld is. Ontdek de editie van het MJ10 Luxury padel racket van Majo Sánchez Alayeto , een van de krachtigste vanwege het diamantformaat en de hoge balans, die een zeer goede punch biedt en de sweet spot kleiner is.

Voor de fabricage is 100% koolstof gebruikt, waardoor de structuur is versterkt met Dynamic-technologie om breuk te voorkomen en de vlakken met 12k-stof. Voor de kern is meerlagig zwart eva-rubber gebruikt, dat beter is aangepast aan snelle en ook langzamere ballen. Het heeft ook een ruwe oppervlakteruwheid, een anti-vibratiesysteem en een smartstrap-koord.

Nox MJ10 Luxury van Majo Sánchez, kenmerken

  • De MJ10 Luxury van Majo Sánchez Alayeto 2023 is een power padel racket, diamant formaat en met gewicht in het bovenste gedeelte.
  • Haal meer uit de effecten dankzij de ruwe oppervlakteafwerking.
  • Meerlagig zwart eva-rubber om het gevoel van controle en kracht te verbeteren.
  • Versterkte structuur voor een stabiele slag en ze zijn torsie.
  • Gemaakt met de nieuwste generatie carbon en versterkt met 12k stof.
  • Je kunt het veiligheidstouw verwijderen dankzij het smartstrap systeem.
  • Geïntegreerd systeem aan de zijkanten dat trillingsdempend werkt.
  • Het behoort tot de collectie van Nox Padel 2023 geavanceerde rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het de perfecte optie voor ervaren jongens, omdat het een krachtig padel racket is, meer ontworpen voor het aanvallende spel, omdat het formaat en balans het het krachtigste maken.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de combinatie van materialen en technologieën van het merk verwaarloost het de controle niet, wat ons ook vanaf de achterkant van de baan zal helpen. Bovendien keert het dit seizoen terug met een imposant ontwerp dat zichtbaar carbon combineert met een donkerpaarse tint en oranje details, erg cool!

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, omdat ze hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan doen!

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten