Nox X-ONE EVO blauw 2023
  • Nox X-ONE EVO blauw 2023
  • Nox X-ONE EVO blauw 2023

Nox X-ONE EVO blauw 2023

PVP: € 120,00
€ 63,95
-47% Nox
padel racket Nox X-ONE EVO blauw 2023 | Bepaal je spel met dit Nox-racket van gemiddeld niveau, een zeer goed uitgebalanceerd model gemaakt van koolstof, glasvezel en HR3-rubber voor geweldige prestaties
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Nox X-ONE EVO blauw

Verhoog je spelniveau met de tussenliggende serie padel rackets Nox 2023. Ontdek het nieuwe blauwe X-One EVO padel racket, een model dat erg populair is vanwege zijn fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Het handhaaft het extra grote ronde formaat met een medium balans, dus het is zeer goed uitgebalanceerd en reageert zowel in aanval als verdediging.

Voor de fabricage heeft het merk 20% koolstof in het frame gebruikt voor meer weerstand en glasvezel voor een meer elastische aanraking. Omdat het een flexibeler materiaal is, is het gemakkelijker om mee te spelen en geniet je van een zeer comfortabele slag met het eva HR3-rubber erin. Tot slot is er een ruwheid aan de plannen gegeven, wat de effecten versterkt.

Nox X-One EVO in donkerblauw, kenmerken

  • Zowel kracht als controle met de nieuwe blauwe Nox X-One EVO 2023.
  • Solide en resistente structuur door het gebruik van 20% koolstof in het frame.
  • Grotere speelbaarheid dankzij de glasvezel van de vliegtuigen.
  • Veelzijdig racket voor gemiddeld niveau.
  • Uitstekende balopbrengst met het kern HR3 eva-schuim.
  • Het genereert nauwelijks trillingen, waardoor je urenlang kunt gamen zonder ongemakken.
  • Lichte ruwheid op de vlakken die de effecten verbetert.
  • Verkrijgbaar in de medium serie Nox 2023-padelrackets.

Voor wie is het? Meer gericht op atleten met een gemiddeld speelniveau en nog steeds geen gedefinieerde speelstijl, aangezien het een veelzijdige padel racket is, zal de nieuwe X-one Evo ons de kracht en controle geven die we nodig hebben bij elke actie van de wedstrijd.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een goedkopere Nox-schep is, bevat hij geavanceerde modeltechnologieën zoals bijvoorbeeld het afwerken van de vlakken met ruwheid. Daarnaast komt hij dit seizoen terug met een heel stoer design in donkerblauwe en grijze details, heel sophisticated!

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, aangezien zij hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padelrackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een echte kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan betekenen!

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Onze beste producten