Nox X-ONE EVO Rood 2023
  • Nox X-ONE EVO Rood 2023
  • Nox X-ONE EVO Rood 2023

Nox X-ONE EVO Rood 2023

PVP: € 105,00
€ 104,95
-1% Nox
padel racket Nox X-ONE EVO rood 2023 | Presteer op je beste niveau met dit veelzijdige padel racket van Nox, een model uit de middenserie dat snelle aanpassing bevordert, nu voor een onverslaanbare prijs!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Rood en zwart Nox X-ONE EVO padel racket

Als je een veeleisende speler bent, brengen we je de nieuwe Nox 2023 racketcatalogus, zodat je degene kunt kiezen die het beste bij je past. Koop het rood-zwarte X-ONE EVO padelracket, een model dat uitgebalanceerd is door zijn oversized ronde vorm en medium balans dat je kunt vinden in de tussenliggende series van het merk.

We benadrukken de eenvoudige bediening, omdat het is gebouwd met flexibele materialen. Het frame is dus versterkt met 20∞ carbon en het oppervlak is van glasvezel, wat de speelbaarheid vergroot. De kern is gemaakt van eva HR3-rubber waarmee de aanraking zeer comfortabel is en als nieuwigheid bevat het ruwheid op de vlakken.

Nox X-ONE EVO in zwart en rood, kenmerken

  • Grote veelzijdigheid van de rode Nox X-ONE EVO 2023 met zijn ronde oversized vorm en medium balans.
  • Eva HR3 rubber dat zorgt voor een zeer goed rendement en minder trillingen.
  • Grotere weerstand van het frame door het gebruik van carbon in 20%.
  • Glasvezel oppervlak, wat de speelbaarheid verbetert.
  • Powershots met effect dankzij de Rough Surface-technologie.
  • padel racket van snelle aanpassing dankzij zijn flexibelere aanraking.
  • Een van de nieuwigheden van de medium-serie in Nox Padel 2023-padel rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor spelers van het middenniveau, die een hoger niveau willen bereiken met een veelzijdig racket waarmee ze hun stijl kunnen bepalen en dat zich ook snel aanpast dankzij de gebruikte materialen.

Waarom zal je het leuk vinden? PA maakt deel uit van zijn fantastische prijs-kwaliteitverhouding, maar biedt ook een heel cool ontwerp. In deze heruitgave combineert het naast de rest van de witte details de kleur zwart met een rood profiel en logo.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, aangezien zij hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padelrackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een echte kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan betekenen!

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten