Padeltas Nox ML10 Competition XL Compact
  • Padeltas Nox ML10 Competition XL Compact
  • Padeltas Nox ML10 Competition XL Compact

Padeltas Nox ML10 Competition XL Compact

PVP: € 70,00
€ 62,95
-11% Nox
Nox ML10 Competition XL Compact | Laat geen van je spullen thuis met de Nox ML10 Comcapition padel racketas ontworpen in een groot formaat zodat je alles overzichtelijk kunt opbergen

Padeltas groot formaat Nox ML10 Competition XL Compact

Je hebt al de nieuwe collecties palettero's beschikbaar van de merken die de beste racketspelers dragen. Ontdek de nieuwe collectie van het merk Nox waar je de Miguel Lamperti spelerstas kunt vinden, de ML10 Comcapition XL, die een van de grootste rugzakken in de hele collectie wordt.

Wat betreft de ruimte, het heeft maximaal drie rackets, die zeer goed worden beschermd dankzij de thermische zak, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat ze last hebben van temperatuurschommelingen. Daarnaast is er nog een rond vak bijgevoegd en is ook een thermoskan waarin je je waterfles kunt opbergen.

ML10 Comcapition XL tas in grijs en blauw, features

  • De ML10 Comcapition XL Compact tas heeft een groot formaat.
  • Het is de palettero die de speler Miguel Lamperti in de wedstrijden zal dragen.
  • Capaciteit om maximaal drie rackets op te bergen in thermische zakken.
  • Groot Headvak om al je persoonlijke spullen in op te bergen.
  • Tas om vuile kleding in op te bergen na de training.
  • Dankzij de verstelbare banden kun je hem als rugzak dragen.
  • Catalogus van rugzakken om padel Nox 2022 te spelen.

Voor wie is het? Het is ideaal voor al die mensen die een grote hoeveelheid kleding naar de training moeten vervoeren, dus op zoek zijn naar een rugzak die erg groot is en veel ruimte en compartimenten heeft om alles op een georganiseerde manier te dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het de rugzak wordt die de speler Miguel Lamperti zal dragen, het is ook ontworpen in het zwart met alle details in lichtblauw en grijs, zonder twijfel een heel mooie combinatie, je zult er dol op zijn!

Lees meer over het merk NOX

Wacht niet langer en koop de producten die worden gebruikt door de grote kampioenen met Nox Padel en zijn nieuwe collectie. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van de WPT-spelers die samenwerken met het merk.

U kunt dus kiezen tussen padel rackets, kits, racketas en kwaliteitsaccessoires tegen de beste prijzen om uw toernooien met succes aan te gaan. Vind wat u zoekt en geniet van onverslaanbare sensaties met nox.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten