sleutelhanger Nox AT10 Genius 18k
  • sleutelhanger Nox AT10 Genius 18k

sleutelhanger Nox AT10 Genius 18k

PVP: € 6,00
€ 5,45
-10% Nox
Nox AT10 Genius 18k racketsleutelhanger | Geniet van een zeer origineel cadeau met deze Nox-sleutelhanger met een AT10 Genius 18k padel racketontwerp, het zal je helpen om je sleutels niet te verliezen en ze binnen handbereik te houden

Nox sleutelhanger voor bladsleutels AT10 Genius 18k

Kies uit een grote verscheidenheid aan accessoires in onze online padelwinkel en maak originele cadeaus. Wees een van de eersten die de nieuwe AT10 Genius 18k-sleutelhanger uit de Nox-collectie ontvangt, een accessoire dat een replica is van het nieuwe racket van Agustín Tapia.

Voor de fabricage is rubber met hoge weerstand gebruikt, evenals een kleine ketting met een ring zodat je hem aan je sleutels of een ritssluiting aan je Padeltas kunt bevestigen. Het formaat is niet te groot, dus je kunt het comfortabel dragen omdat het zeer goed geplaatst is.

Nox AT10 Genius 18k padel racket sleutelhanger, kenmerken

  • De Nox-sleutelhanger heeft dezelfde esthetiek als de AT10 Genius.
  • U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan Nox-schepsleutelhangers.
  • Gemaakt met rubber materiaal voor grote weerstand.
  • Je kunt hem gemakkelijk aan en uit doen.
  • Origineel cadeau.
  • Nieuwe collectie accessoires voor padel Nox 2023.

Voor wie is het? Het is perfect voor elke padelliefhebber omdat het de vorm heeft van een padelbaan en het is heel origineel, omdat het hetzelfde ontwerp heeft als het nieuwe Agustín Tapia-racket.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een ideale padel-aanvulling is om onze huis- of autosleutels mee te nemen. Je kunt het ook in de kassa of in een rits van je padeltas plaatsen.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, aangezien zij hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padelrackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een echte kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan betekenen!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten