sleutelhanger Nox ML10 Pro Cup
  • sleutelhanger Nox ML10 Pro Cup

sleutelhanger Nox ML10 Pro Cup

PVP: € 6,00
€ 5,45
-10% Nox
Nox ML10 Pro Cup padel racketvormige sleutelhanger | Geniet van deze Nox-sleutelhanger in de vorm van de ML10 Pro Cup, de mythische Lamperti-schep die je op sleutels of ritsen van de padeltas kunt plaatsen

sleutelhanger Nox ML10 Pro Cup

Geniet van de beste padelaccessoires en accessoires in onze online winkel, je kunt de meest originele cadeaus maken. We presenteren de nieuwe Nox-sleutelhanger met een ontwerp van de witte ML10 Pro Cup, het racket van Miguel Lamperti dat hij zo leuk vindt. Het ontwerp is dus identiek!

De samenstelling is gemaakt van rubber en bevat een ring om hem gemakkelijk aan onze sleutels of ritsen te kunnen haken. Daarnaast heeft het merk een grote verscheidenheid aan padel racketvormige sleutelhangers uitgebracht, zodat je kunt kiezen welke je favoriet is en ermee kunt pronken in het bijzijn van je collega's.

Witte ML10 Pro Cup schep design sleutelhanger, kenmerken

  • De nieuwe Nox-sleutelhanger kan net als de nieuwe ML10 Pro Cup 2023 aan sleutels of ritsen worden bevestigd.
  • Ontwerp in wit zoals de padel racket van Lamperti.
  • U kunt kiezen uit 4 verschillende modellen.
  • De samenstelling is gemaakt van plastic en bevat een ring.
  • Individueel verkocht.
  • Nieuwe collectie accessoires voor padel tennis Nox 2023.

Voor wie is het? Voor allerlei doelgroepen, want het is een aanvulling die we op onze sleutels of rugzakken kunnen gebruiken en ook aan onze collega's kunnen geven om een detail bij zich te hebben.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de zorgvuldige esthetiek kun je genieten van het klassieke Lamperti-racket aan een sleutelhanger. Het is dus een zeer origineel accessoire waarvan we overtuigd zijn dat de meeste spelers en spelers het leuk zullen vinden.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van de beste sensaties op het veld met de Nox Sport-collectie, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de World Padel Tour door de hand van Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-zussen, aangezien zij hun zogenaamde Team Nox vormen.

Koop in onze online winkel de complete collectie padelrackets, schoenen voor heren en dames, textiel en nog veel meer accessoires om jezelf van top tot teen uit te rusten als een echte kampioen. Ontdek wat Nox Padel voor jou kan betekenen!

Onze beste producten