Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox MM2 Hybrid Pro by Manu Martín
  • Nox MM2 Hybrid Pro by Manu Martín
  • Nox MM2 Hybrid Pro by Manu Martín

Nox MM2 Hybrid Pro by Manu Martín

PVP: € 179,95
€ 149,95
-17% Nox
Martin Nox MM2 Hybrid Pro padel racket | Bereik je beste spel met het Nox MM2 Hybrid Pro by Manu Martín-racket, een uitgebalanceerd racket gemaakt van 100% carbon dat ook een exclusief ontwerp presenteert
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Nox MM2 Hybrid Pro padel racket van Manu Martin

Koop een van de rackets die dit seizoen hebben gezegevierd: de nieuwe editie van het MM2 Hybrid Pro by Manu Martín padel racket. Het is een veelzijdige padel racket die je kunt vinden in de catalogus van Nox 2022. Het presenteert dus een druppelvorm met een gecentreerde balans, waardoor het een perfecte balans heeft tussen kracht en controle.

Carbon is gebruikt voor de constructie, waardoor de vliegtuigen zijn versterkt met 12k stof, wat een sterke en solide structuur genereert. Eva HR3-rubber is gebruikt voor de kern, dus je zult genieten van een onverslaanbare aanraking. De platte schoenen zijn ook geruwd in reliëf en hebben een verwisselbaar veterontwerp en een hartontwerp dat de stabiliteit verbetert.

Nox MM2 Hybrid Pro van Manu Martín, kenmerken

  • Hybride vorm met medium - lage balans van de nieuwe Nox MM2 Hybrid Pro van Manu Martín 2022.
  • Onverslaanbaar gevoel met het HR3 eva-rubber aan de binnenkant.
  • Exclusief design in zichtbaar carbon en rood.
  • Versterkte structuur om de sterkte en stijfheid van het racket te verbeteren.
  • Oppervlak in 12k carbon stof, wat de prestaties verbetert
  • Vervangbaar koordontwerp, zodat u het gemakkelijk kunt verwisselen.
  • Ruwheid in de vlakken om de effecten te kunnen verbeteren.
  • Een van de exclusieve padel rackets van Nox 2022.

Voor wie is het? Geschikt voor gevorderde of gemiddelde spelers die een stap verder willen gaan in hun progressie, aangezien de nieuwe MM2 zeer goed gecompenseerd is, zodat hij zich aanpast aan zowel aanvallend als verdedigend spel, zodat je je beste schoten kunt maken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een padel racket in beperkte oplage is voor Manu Martín, dus je zult genieten van alle kwaliteit van Nox, zowel op het gebied van technologie als cosmetica. In deze editie heeft hij een carbon finish gekregen waardoor de details en het centrale logo in het rood uitkomen, spectaculair!

Lees meer over het merk NOX

Maak deel uit van het Nox Sport-team en rust jezelf uit met kwaliteitsproducten tegen de beste prijs. Professionele spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Alayeto-tweeling zijn de vertegenwoordigers van het bedrijf.

En dat is niet voor minder, want elk jaar introduceert het nieuwe materialen en technologieën in zijn collectie padelrackets, padel racketsets en accessoires om de beste prestaties en een onverslaanbare ervaring op de baan te bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten