Rugzak Nox Street zwart lichtgrijs 2023
  • Rugzak Nox Street zwart lichtgrijs 2023
  • Rugzak Nox Street zwart lichtgrijs 2023

Rugzak Nox Street zwart lichtgrijs 2023

PVP: € 40,00
€ 34,95
-13% Nox
Rugzak voor padel Nox Street zwart lichtgrijs | Beweeg rond met je padel racket beschermd met de zwart-lichtgrijze Nox Street padelrugzak, een ideaal accessoire voor het vervoeren van je sportkleding en schoenen.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Rugzak padel Nox Street zwart lichtgrijs 2023

Koop de nieuwste collecties van de bekendste merken in de padelwereld in onze online padelwinkel. Ontdek de nieuwe Street 2023-rugzak in zwart en lichtgrijs van het merk Nox, gemaakt van hoogwaardige materialen die hem resistenter en duurzamer maken.

Het heeft een van de twee belangrijkste gewatteerde vakken, zodat je je racket beschermd kunt dragen tegen stoten of stoten. In het tweede Headvak is ook ruimte voor een tweede racket of om sportkleding en een accessoire mee te nemen. Het heeft ook een apart vak voor schoenen.

Rugzak Nox Street 2023 in zwart en lichtgrijs, kenmerken

  • De Street 2023 rugzak is ontworpen met een groot aantal vakken.
  • Headvak om je schep, kleding of accessoires in op te bergen.
  • Voorvak van gaas voor kleine voorwerpen zoals sleutels of portemonnee.
  • Verstelbare bandjes gemaakt van gewatteerde stof voor meer comfort.
  • Apart gewatteerd vak om het padelracket in op te bergen.
  • Apart vak voor schoenen dat ventilatie bevordert.
  • Catalogus van rugzakken om padel tennis Nox 2023 te spelen.

Voor wie is het? Het is bedoeld voor al die atleten die op zoek zijn naar een compacte tas die praktisch is voor dagelijks gebruik, omdat deze rugzak dankzij zijn afmetingen zeer comfortabel te vervoeren is en je je padel-uitrusting kunt dragen in de verschillende compartimenten die zijn ontworpen voor elk element.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult hem niet alleen leuk vinden vanwege het zeer coole ontwerp in grijs en zwart, maar deze tas biedt je ook een aantal speciaal ontworpen vakken, zoals die voor het opbergen van het racket dat gewatteerd is om te voorkomen dat het klappen oploopt of de zak voor de schoenen die ze geventileerd houdt.

Lees meer over het merk NOX

Wacht niet langer en ontvang de producten die door de grote kampioenen worden gebruikt met Nox Padel en zijn nieuwe collectie. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van de WPT-spelers die samenwerken met het merk.

U kunt dus kiezen tussen padelrackets, kits, Padeltass en kwaliteitsaccessoires en tegen de beste prijzen om uw toernooien met succes te doorstaan. Vind wat je zoekt en geniet van onverslaanbare sensaties met nox.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten