Rugzak Nox Street grijs 2023
  • Rugzak Nox Street grijs 2023
  • Rugzak Nox Street grijs 2023

Rugzak Nox Street grijs 2023

PVP: € 40,00
€ 34,95
-13% Nox
Rugzak Nox Street grijze compacte | Berg je padel sportkleding, je racket, je schoenen en wat accessoires op in de grijze Street 2023 rugzak van het merk Nox, hij heeft meerdere vakken.
Schrijf een beoordeling

Rugzak padel Nox Street grijs 2023

Draag je materiaal altijd beschermd en geordend met de nieuwe collectie rugzakken Nox Padel 2023. Ontdek de grijze padelrugzak Street 2023, een sporttas maar met een nonchalant ontwerp dat veelzijdig en functioneel is, en dat je de perfecte balans geeft tussen stijl en bruikbaarheid.

Het is ontworpen in grijs met zwarte details en het merklogo op de voorkant. Het heeft een apart compartiment dat is ontworpen om de schoenen met meer ventilatie te dragen, twee Headzakken en zijzakken en een voorvak met gaas om elk voorwerp te dragen.

Rugzak Nox Street 2023 in grijze kleur, kenmerken

  • Nox Street 2023 vak met capaciteit voor 1 of 2 schepjes.
  • Zijzakken om een fles of blikjes ballen in te vervoeren.
  • Gevoerd compartiment om het racket te dragen en te voorkomen dat het een klap krijgt.
  • Verschillende vakken om je accessoires beter te ordenen.
  • Aparte ruimte voor schoenen met ventilatie.
  • Nieuwe collectie Nox rugzakken voor 2023.

Voor wie is het? Het is bedoeld voor spelers van elk niveau die op zoek zijn naar een middelgrote tas om hun padeluitrusting mee te nemen naar hun trainingen en wedstrijden. Als je een praktische tas voor dagelijks gebruik wilt die niet te veel ruimte inneemt en comfortabel te dragen is, dan is dit model een goede optie.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat er hoogwaardige materialen zijn gebruikt om ervoor te zorgen dat het een resistente en duurzame tas is, je zult ook je racket goed beschermd kunnen dragen dankzij het gewatteerde compartiment en je zult ook je schoenen goed geventileerd kunnen vervoeren dankzij het onafhankelijke vak.

Lees meer over het merk NOX

Wacht niet langer en ontvang de producten die door de grote kampioenen worden gebruikt met Nox Padel en zijn nieuwe collectie. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas of Vanesa Alonso zijn enkele van de WPT-spelers die samenwerken met het merk.

U kunt dus kiezen tussen padelrackets, kits, Padeltass en kwaliteitsaccessoires en tegen de beste prijzen om uw toernooien met succes te doorstaan. Vind wat je zoekt en geniet van onverslaanbare sensaties met nox.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten