Nox AT10 Pro Cup Coorp 2024
  • Nox AT10 Pro Cup Coorp 2024
  • Nox AT10 Pro Cup Coorp 2024

Nox AT10 Pro Cup Coorp 2024

PVP: € 200,00
€ 175,40
-13% Nox
Nox AT10 Pro Cup Coorp PATPCOORP | Ontdek de Nox AT10 Pro Cup Coorp 2024. Perfecte balans tussen kracht en ontwerp om te domineren op het padelveld. Maak het verschil en voel de evolutie!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Nox AT10 Pro Cup Coorp padel racket

Let op, padel liefhebbers! We introduceren het nieuwe gevoel waarmee je het padelveld kunt domineren: de Nox AT10 Pro Cup Coorp. Een fusie van design en kwaliteit die zich in elke slag manifesteert. Ben jij een speler die op zoek is naar die perfecte combinatie van kracht en balans? Dit product is precies voor jou gemaakt.

De Nox AT10 Pro Cup Coorp van 2024 is met unieke toewijding gemaakt en combineert het beste van twee werelden, de ATIO en de klassieke ML10 Pro Cup. De innovatie en technologie van Nox beloven je ervaring op het padelveld te veranderen.

Eigenschappen padel racket AT10 Pro Cup Coorp

  • Smart strap met verwisselbare kleuren voor unieke personalisatie.
  • Glasvezel 3k die het gevoel verbetert en een ongeëvenaard gevoel geeft bij elke slag.
  • Traanvormig formaat, wat de beste kwaliteit/kracht-verhouding in je games garandeert.
  • Een evolutie van het befaamde padel racket van Miguel Lamperti.
  • Maakt deel uit van de Nox 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is speciaal ontworpen voor spelers die gepassioneerd zijn door de ML10 Pro Cup maar die extra kracht zoeken. Als jij een van die spelers bent die op zoek is naar een uitgebalanceerd padel racket dat zowel controle als kracht biedt, dan is de Nox AT10 Pro Cup Coorp iets voor jou.

Waarom ga je het geweldig vinden?

Het legendarische ontwerp van NOX is te vinden in deze nieuwe versie van de AT10. Het biedt een geweldige speelbaarheid, een halfzacht gevoel en een comfort dat je laat schitteren op het padelveld. Je voelt elke slag met precisie en kracht.

Ontdek meer over het merk Nox

Nox is een gevestigd merk in de wereld van padel, met jarenlange ervaring in innovatie en het creëren van hoogwaardige padel rackets. Vanaf het begin hebben ze hun toewijding en passie voor deze sport getoond, hun producten naar nieuwe hoogten van uitmuntendheid gebracht.

Altijd vooroplopend, heeft Nox zich weten te vestigen als een van de leidende merken in de industrie, dankzij hun voortdurende zoektocht naar verbetering en aandacht voor detail in elk van hun producten. Met de AT10 Pro Cup Coorp zetten ze hun traditie van innovatie en kwaliteit voort.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Ruwheid Glad
Onze beste producten