Nox ML10 Pro Cup 3K 2024
  • Nox ML10 Pro Cup 3K 2024
  • Nox ML10 Pro Cup 3K 2024
  • Nox ML10 Pro Cup 3K 2024
  • Nox ML10 Pro Cup 3K 2024

Nox ML10 Pro Cup 3K 2024

PVP: € 300,00
€ 299,95
-1% Nox
Nox ML10 Pro Cup 3K PML10PCOORLUXD | Ervaar de evolutie van padel met de Nox ML10 Pro Cup 3K 2024. Ontworpen voor geavanceerde spelers, combineert dit padel racket controle en kracht. Transformeer je spel en voel het verschil bij elke slag!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Nox ML10 Pro Cup 3K 2024 padel racket

Ontdek de evolutie van een klassieker met de Nox ML10 Pro Cup 3K 2024, een padel racket dat geprezen wordt om zijn hybride stijl en dominantie in controle. Bekroond in 2023 en nu met vernieuwde technologieën, is dit padel racket de perfecte partner voor veeleisende spelers die op zoek zijn naar superieure prestaties bij elke slag.

Ontworpen met de kenmerkende touch van Miguel Lamperti, belooft de ML10 Pro Cup 3K niet alleen een efficiënt spel maar ook een onberispelijke esthetiek waardoor je opvalt op de padelbaan. Met zijn verbeterde aerodynamica en geavanceerde technologieën is dit padel racket een investering in je spel.

Kenmerken padel racket Nox ML10 Pro Cup 3K 2024

  • Ronde vorm en laag evenwicht voor een groot slagoppervlak.
  • Panelen met ruwe afwerking om effecten in het spel te verbeteren.
  • Uitzonderlijk gevoel dankzij het klassieke Nox EVA HR3 rubber.
  • Zijperforaties voor superieure wendbaarheid.
  • Vernieuwd handvatontwerp dat trillingen elimineert en een comfortabele slag biedt.
  • Maakt deel uit van de Nox 2024 padel racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is perfect voor geavanceerde spelers die domineren vanaf de achterkant van de baan. Met zijn brede sweet spot is het ideaal voor degenen die op zoek zijn naar controle en precisie bij het slaan van perfecte lobs, vergevingsgezind zelfs bij kleine foutjes in het spel.

Waarom zal je het leuk vinden?

Het is een van de iconische padel rackets van Lamperti, een WPT-legende. Het heeft een klassiek wit ontwerp met zwarte details die zijn elegantie en kracht benadrukken. Bovendien garanderen de kwaliteit en prestaties dat je spel naar een hoger niveau zal stijgen.

Ontdek meer over het merk Nox

Nox is een toonaangevend merk in de padelwereld, bekend om zijn constante innovatie en inzet voor kwaliteit. Sinds de oprichting streeft het ernaar high-performance producten aan te bieden die voldoen aan de behoeften van elke speler, van amateurs tot professionals.

In de loop der jaren heeft Nox samengewerkt met grote namen in padel, zoals Miguel Lamperti, wat hun padel rackets naar een hoger niveau heeft getild. Elk product is het resultaat van grondig onderzoek en een passie voor de sport, zodat elke speler het beste op de padelbaan kan ervaren.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten