Nox ML10 Luxury Bahia 12K by Miguel Lamperti 2024
  • Nox ML10 Luxury Bahia 12K by Miguel Lamperti 2024
  • Nox ML10 Luxury Bahia 12K by Miguel Lamperti 2024
  • Nox ML10 Luxury Bahia 12K by Miguel Lamperti 2024
  • Nox ML10 Luxury Bahia 12K by Miguel Lamperti 2024

Nox ML10 Luxury Bahia 12K by Miguel Lamperti 2024

PVP: € 300,00
€ 254,05
-16% Nox
Nox ML10 Luxury Bahia 12K by Miguel Lamperti PML10LUXBAHIAD | Duik in een unieke ervaring met de Nox ML10 Luxury Bahia 12K, het biedt een perfect evenwicht tussen kracht en controle. Voel de verandering bij elke slag!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Nox ML10 Luxury Bahia 12K by Miguel Lamperti 2024 Padel racket

Duik in de wereld van padel met de Nox ML10 Luxury Bahia 12K by Miguel Lamperti 2024. Speciaal ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar die balans tussen kracht en controle, stelt dit padel racket je in staat om de evolutie van het spel in je handen te voelen. Laat je omhullen door het ontwerp en de vooruitstrevende technologieën die het tot een van de beste allround rackets op de markt maken.

Ervaar de toekomst van padel met een racket dat de handtekening en stijl draagt van een van de grootheden van de sport, Miguel Lamperti. Een nieuwe mal, nieuwe technologieën en het klassieke HR3-rubber van NOX garanderen je een onberispelijk spel in elke hoek van het padelveld.

Eigenschappen padel racket Nox ML10 Luxury Bahia 12K by Miguel Lamperti 2024

  • Structuur in 12k carbon weefsel.
  • Gecombineerd met een HR3 EVA-rubberkern.
  • Beschikt over 3D reliëf ruwheid die effecten versterkt.
  • Aangepaste grip toegevoegd aan de handgreep voor een comfortabele en gepersonaliseerde grip.
  • Zijdelingse perforaties aan de basis van het frame voor betere wendbaarheid.
  • Onderdeel van de Nox 2024 rackets collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is ontworpen voor de speler die volledige controle over het padelveld wil hebben. Of je nu houdt van krachtige volleys of krachtige smashes, dit allround racket helpt je om gecentreerde ballen te corrigeren en uitmuntendheid in je spel te bereiken.

Waarom zal je het leuk vinden?

Het is een van de best verkochte rackets van Nox, met een collaboratief ontwerp met Miguel Lamperti, wat een onovertroffen prestatie garandeert. Esthetisch gezien is het een visueel genot met zijn kleurencombinatie en reflecterend logo, wat zorgt dat het zowel qua prestaties als qua uiterlijk opvalt.

Ontdek meer over het merk Nox

Nox is sinds het begin een pionierend merk in de wereld van padel. Met een constante toewijding aan innovatie en kwaliteit heeft het zich gevestigd als een van de favorieten onder professionals en sportliefhebbers. Hun producten, ontwikkeld met precisie en passie, weerspiegelen hun toewijding en liefde voor padel.

Gedurende de jaren heeft Nox samengewerkt met enkele van de grootste namen in de sport, zoals Miguel Lamperti, om rackets te creëren die niet alleen technisch geavanceerd zijn, maar ook esthetisch verbluffend. Het is niet zomaar een merk; het is een uitspraak van passie, toewijding en excellentie in de wereld van padel.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten