Nox VK10 by Aranzazu Osoro 2024
  • Nox VK10 by Aranzazu Osoro 2024
  • Nox VK10 by Aranzazu Osoro 2024
  • Nox VK10 by Aranzazu Osoro 2024
  • Nox VK10 by Aranzazu Osoro 2024

Nox VK10 by Aranzazu Osoro 2024

PVP: € 245,00
€ 244,95
-1% Nox
Nox VK10 by Aranzazu Osoro PVK10FUT | Ontdek de Nox VK10 by Aranzazu Osoro met gealuminiseerd koolstof en exclusief ontwerp. Het is de perfecte keuze om de padelbaan te domineren. Voel het spel met passie en kracht!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Nox VK10 by Aranzazu Osoro 2024 padel racket

Dompel je onder in de wereld van padel met de Nox VK10 by Aranzazu Osoro 2024. Zorgvuldig ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen kracht en controle. Het keert terug met zijn spectaculaire zilveren ontwerp en het smartstraps systeem waarmee je het veiligheidskoord gemakkelijk kunt verwijderen en zo de hygiëne verbetert.

Als je je spel naar het volgende niveau wilt tillen, dan is de Nox VK10, het officiële model van Aranzazu Osoro, je ideale bondgenoot. Elke slag zal krachtig en gecontroleerd aanvoelen dankzij het gebruik van gealuminiseerd koolstof 12k. De kern is gemaakt van HR3 EVA-schuim met een medium gevoel, waardoor je elk punt kunt domineren en de overwinning kunt behalen.

Kenmerken padel racket Nox VK10 by Aranzazu Osoro 2024

  • Officieel product van World Padel Tour speelster Aranzazu Osoro.
  • Rond model dat een breed sweet spot genereert, ideaal om fouten te vergeven.
  • Evenwicht dicht bij de hand om de bal nauwkeurig te plaatsen.
  • Stof van gealuminiseerd koolstof 12K voor een solide en robuust gevoel.
  • Uitstekende balafgifte dankzij het HR3 schuim, ideaal om moeilijke ballen te verdedigen.
  • Maakt deel uit van de Nox 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is ontworpen voor vrouwen met een hoog spelniveau die 3 of 4 keer per week spelen. Het is perfect voor degenen die graag vanaf de achterlijn opbouwen, de controle over de bal behouden en elke slag nauwkeurig spelen.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Nox VK10 niet alleen vanwege de geavanceerde materialen, zoals het gealuminiseerde koolstof, dat het een meer solide en robuust gevoel geeft, maar ook omdat het het racket is van de ster Aranzazu Osoro en haar handtekening draagt. Een spectaculaire zilveren afwerking voegt een vleugje elegantie toe aan je spel.

Ontdek meer over het merk Nox

Nox is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Vanaf het begin heeft het altijd geprobeerd voorop te lopen, door rackets te creëren die voldoen aan de behoeften van elke speler, van beginners tot professionals.

Met een rijke geschiedenis en een erfenis van excellentie, is Nox het vertrouwensmerk geweest voor vele padelkampioenen. Door voor Nox te kiezen, kies je voor traditie, technologie en passie voor de sport.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten