Puma Nova Padel Elite Power zwart 2024
  • Puma Nova Padel Elite Power zwart 2024

Puma Nova Padel Elite Power zwart 2024

PVP: € 220,00
€ 175,96
-21% Puma
Puma Nova Padel Elite PWR 049028-01 | Transformeer je spel met het Puma Nova Padel Elite PWR Zwart 2024 racket. Innovatie en prestatie in jouw handen. Voel nu het verschil op de baan!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Puma Nova Padel Elite Power zwart Padelracket

Ontdek het Puma Nova Padel Elite PWR Zwart 2024 padelracket, zorgvuldig ontworpen in samenwerking met professionele padelspelers om je het ultieme niveau te bieden in zowel wedstrijden als trainingen. Dit racket is de perfecte keuze voor spelers van alle niveaus die op zoek zijn naar de ideale combinatie van weerstand, duurzaamheid en controle op de baan.

Dankzij de dubbele buisvormige constructie van 100% koolstofvezel in het frame, biedt het uitzonderlijke weerstand. De toevoeging van het 12K koolstof-twill weefsel in de samenstelling verhoogt het evenwicht en biedt een superieur sweetspot, waardoor de controle bij elke slag wordt geoptimaliseerd. De gevlochten zwarte greeplint met neopreen manchet en de LDPE gegoten handgreepstop met ingevoegd merklabel zorgen voor een perfecte en comfortabele pasvorm. Beschikbaar in Zwart/Rood. Verbeter je spel met het Puma Nova Padel Elite PWR Zwart racket!

Kenmerken van het Puma Nova Padel Elite PWR Zwart Racket

  • Frame ontwerp met dubbele buisvormige 100% koolstofvezel voor maximale sterkte en duurzaamheid.
  • Oppervlak samengesteld uit 12K koolstof-twill weefsel voor een hoog evenwicht en superieure sweetspot.
  • EVA ZOTE UK met een Shore Hardheid van 37-38, biedt uitzonderlijke schokabsorptie.
  • Gevlochten zwart greeplint met neopreen manchet voor een optimale en comfortabele pasvorm.
  • Werk af met een lichte ruwheid om de effecten te versterken.
  • Onderdeel van de Puma 2024 padelracketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Het Puma Nova Padel Elite PWR Zwart 2024 racket is gericht op padelspelers van alle niveaus die hun spel willen verbeteren. Ideaal voor degenen die precisie en controle waarderen, zonder in te leveren op kracht. Het geavanceerde ontwerp garandeert comfort en grip tijdens intensieve wedstrijden en trainingen.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult van dit racket houden vanwege zijn vermogen om je spel te transformeren. De combinatie van high-tech materialen en innovatief ontwerp resulteert in een racket dat niet alleen je prestaties op de baan verbetert, maar je ook het vertrouwen geeft om je spel naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek meer over het merk Puma

Puma wordt wereldwijd erkend in de sportwereld vanwege zijn toewijding aan kwaliteit, innovatie en design. Met jarenlange ervaring in het uitrusten van atleten, blinkt Puma uit in het ontwikkelen van producten die de nieuwste technologie combineren met moderne stijlen, voldoend aan de behoeften van zowel professionele als amateur sporters.

Door te kiezen voor het Puma Nova Padel Elite PWR Zwart 2024 racket, profiteer je van de ervaring en innovatie van een toonaangevend merk. Dit racket vertegenwoordigt Puma's inzet voor hoogwaardige sportprestaties, en biedt padelspelers een uitzonderlijk hulpmiddel voor hun ontwikkeling en succes op de baan.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten