Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Protector Royal Padel Highvoltage Negro Amarillo
  • Protector Royal Padel Highvoltage Negro Amarillo

beschermend Royal Padel Highvoltage Zwart Geel

PVP: € 5,95
€ 4,95
-17% Royal Padel
Padelbeschermer Royal Padel Highvoltage Zwart Geel | Koop deze robuuste beschermer van Royal Padel, een accessoire dat je padel racket in goede staat houdt met een actueel zwart-geel ontwerp

Royal Padel Highvoltage Racketbeschermer Zwart Geel

Geniet langer van je padel racket met de RP Highvoltage ruwe beschermer in zwart en geel 2021. Het is een accessoire voor padel ontwikkeld door Royal Padel met een ruwe textuur voor een betere bescherming tegen toevallige stoten of schokken.

Door zijn afmetingen past hij perfect bij elk type padel racket, ongeacht merk en vorm! Het is ook gemaakt met hoogwaardige materialen en duurzame lijm, zodat het gemakkelijk plakt en de tand des tijds doorstaat.

padelbeschermer RP hoogspanning zwart geel, kenmerken

  • De zwart-gele Royal Padel hoogspanningsbeschermer is licht
  • Het verandert de balans van het racket niet.
  • Door zijn afmetingen past hij bij elke padel racket.
  • Het wordt per stuk verkocht.
  • Ruw oppervlak voor extra bescherming.
  • Nieuwe accessoires voor Royal Padel 2021 padel rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor atleten die regelmatig padel spelen en de levensduur van hun padelracket willen verlengen, aangezien het een ruwe beschermer is die het frame beschermt tegen mogelijke krassen of breuk door stoten.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het ruwe ontwerp van het oppervlak biedt het een betere bescherming tegen stoten of schokken tegen het glas of de grond. Het zal je ook helpen om je padel racket een vleugje kleur te geven dankzij het zwarte ontwerp met gele details en witte letters.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe Royal Padel-catalogus, een van de meest ervaren merken in de sector. Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten