beschermer Royal Padel zwart R oranje
  • beschermer Royal Padel zwart R oranje

beschermer Royal Padel zwart R oranje

PVP: € 5,95
€ 4,95
-17% Royal Padel
Royal Padel zwart R oranje | Maximale bescherming met deze reliëfbeschermer van Royal Padel, gemaakt van stevige en lichte materialen om de prestaties van je racket niet te beïnvloeden

Beschermer Royal Padel zwart R oranje

Verwaarloos de kleine details niet dankzij het assortiment accessoires dat Royal Padel in 2024 op de markt brengt. Ontdek de RP padelbeschermer in zwart en R oranje, een beschermer met ruwheid die het frame beschermt tegen stoten of schuren.

Het is eenvoudig te plaatsen, je hoeft alleen maar de zegel te verwijderen en het geleidelijk aan vast te plakken. Door de afmetingen past het bij elke vorm of merk van racket en het is gemaakt van stevige en lichte materialen om geen gewicht toe te voegen of de balans te veranderen

RP beschermer zwart R oranje, kenmerken

  • De Royal Padel zwart en R oranje is gemaakt van kwaliteitsmaterialen.
  • Ruw ontwerp dat meer weerstand biedt tegen stoten.
  • Bevat lijm voor een goede bevestiging.
  • Pakket van 1 stuk en past bij elke vorm en merk.
  • Niet erg zwaar, dus verandert het evenwicht van het racket niet.
  • Nieuwe collectie padelaccessoires van Royal Padel 2024.

Voor wie is het bedoeld? Gericht op elke speler die hun padelracket in goede staat wil houden, omdat je met de ruwe beschermer van Royal Padel schade veroorzaakt door stoten of botsingen tegen het glas kunt verminderen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de lijm is het gemakkelijk te plaatsen en kan het indien nodig vervangen worden. Bovendien is het een van de favorieten van de spelers vanwege het fantastische ontwerp in zwart en met de R in oranje.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de meest ervaren merken in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, uitrusting, tassen en accessoires die passen bij alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordigers op de banen van de World Padel Tour met enkele spelers zoals Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Doe zoals zij en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP rackets.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten