Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel RP M27 R Fury 2022
  • Royal Padel RP M27 R Fury 2022
  • Royal Padel RP M27 R Fury 2022

Royal Padel RP M27 R Fury 2022

PVP: € 370,00
€ 229,95
-38% Royal Padel
padel paleis Royal Padel RP M27 R Fury 2022 | Het hardste padel racket van de M27-serie, een high-performance model van Royal Padel dat vooral opvalt door zijn controle en goede punch
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Royal Padel RP M27 R Fury Dorada

Ontdek de nieuwe editie van een van de meest succesvolle modellen van Royal Padel 2022: het RP RP M27 R Fury padel racket in goud. Het biedt uitstekende prestaties vanaf de onderkant van de baan vanwege het ronde formaat met meer ingehouden balans, hoewel het kracht niet verwaarloost vanwege de hardere aanraking.

We benadrukken het gebruik van de nieuwe Royal Tech Pro-kern in eva-rubber, dit samen met de koolstofconstructie geeft het een hardere touch en daarom stelt het niet teleur als het gaat om het beklimmen van het net. Het heeft ook een ruw oppervlak en een anti-vibratie schokabsorptiesysteem.

RP M27 R Fury zwart en goud, kenmerken

  • Ronde mal met ingebouwde balans voor een brede sweet spot van de Royal Padel RP M27 R Fury 2022.
  • Snel herstel eva rubberen kern.
  • Frame en slagvlakken van 100% carbon voor meer sterkte en duurzaamheid.
  • Schokabsorptiesysteem dat vervelende trillingen elimineert.
  • Honingraat-type reliëf om betere effecten te bereiken.
  • Beschermer om schade door slagen te voorkomen.
  • Pure kracht met minimaal verlies van controle.
  • Nieuwe catalogus van high-performance rackets Royal Padel 2022.

Voor wie is het? Ontworpen voor technische spelers die graag drive spelen en op zoek zijn naar een controlepadel racket met een hardere touch, omdat de M27 Fury dankzij de nieuwe Royal Tech Pro-kern de zwaarste in zijn serie is.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de gebruikte materialen biedt het een zeer goede weerstand en duurzaamheid. Je zult er ook dol op zijn als je het ziet, omdat het een zeer elegant ontwerp heeft met zwarte en gouden details, spectaculair!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

Ontdek de nieuwe Royal Padel-catalogus, een van de meest ervaren merken in de wereld van padel. Dit seizoen neemt het nieuwe technologieën en materialen op in zijn producten, allemaal aangepast aan alle niveaus en speelstijlen van de spelers.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2022 rackets.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten