Royal Padel RP M27 R-Control 2023
  • Royal Padel RP M27 R-Control 2023
  • Royal Padel RP M27 R-Control 2023

Royal Padel RP M27 R-Control 2023

PVP: € 350,00
€ 209,95
-41% Royal Padel
padel racket Royal Padel RP M27 R-Control 2023 | Beheers de bal met dit geavanceerde racket van Royal Padel, een model dat erg populair is vanwege zijn controle en een hardere touch dankzij het eva-rubber en polyethyleen
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 4 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Royal Padel M27 R-Control rood en blauw racket

Als je graag controle in je handen hebt, zul je dol zijn op het nieuwe RP M27 R-Control padel racket met rode en blauwe details, een model uit de meest geavanceerde serie Royal Padel 2023. Het wordt gekenmerkt door zijn controle met behoud van een harder aanraking dankzij de kern van eva-rubber en schuim, waardoor het een droger gevoel en dus meer kracht geeft.

Het bevat een rond formaat met een lage balans, dus de sweet spot is breed, waardoor je fouten kunt vergeven. Het heeft ook een constructie van 100% koolstof gecombineerd met 12k hexcel-stof voor extra sterkte. Het heeft ook Absorption Shock-technologie die trillingen elimineert, evenals een ruwe afwerking om de effecten te verbeteren.

RP RP M27 R-Control rood en blauw, kenmerken

  • De Royal Padel RP M27 R-Control 2023 is een controle padel racket door zijn ronde mal en lage balans.
  • Gemaakt van 100% carbon met versterkingen in de buis die hem meer weerstand geven.
  • Ruwe vlakken om meer contact met de bal te hebben en de effecten te versterken.
  • Hartdesign met staander voor meer stabiliteit.
  • Hoogwaardig racket voor gevorderde spelers.
  • Carbon oppervlak gezien hexcel 12k luchtvaart twill.
  • Hybride kern van polyethyleen en EVA-rubber voor onverslaanbare sensaties.
  • Inbegrepen in de Royal Padel 2023 racketcomcapitieserie.

Voor wie is het? Voor ervaren atleten die graag meer controle dan kracht willen voelen, aangezien de M27 een brede sweet spot biedt die een gemakkelijke balplaatsing mogelijk maakt en ook goede kracht genereert dankzij de hybride kern.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij terugkeert met verbeterde functies, zodat je kunt genieten van een onverslaanbare ervaring op het circuit. Het keert ook terug met een spectaculaire esthetiek in zichtbaar carbon met rode en blauwe details, pure elegantie!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de meest ervaren merken in de sector. Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het is ook vertegenwoordigd op de World Padel Tour-banen met enkele professionele spelers die met hun officiële producten strijden om hun comcapities te winnen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe Royal Padel rackets.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten