Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel RP M27 R-Fury 2023
  • Royal Padel RP M27 R-Fury 2023
  • Royal Padel RP M27 R-Fury 2023
  • Royal Padel RP M27 R-Fury 2023

Royal Padel RP M27 R-Fury 2023

PVP: € 350,00
€ 314,95
-11% Royal Padel
Royal padel padel racket RP M27 R-Fury | Schakel de gecontroleerde bal uit in de verdediging met dit Royal Padel-controleracket, een hoogwaardig model dat eva-rubber en 3k-carbon bevat voor een hardere aanraking.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Royal Padel RP M27 R-Fury rood

Als je van klassiekers houdt, hebben we voor jou de nieuwe editie van het rode padel racket RP M27 R-Fury, een van de meest geliefde modellen en die je kunt vinden in de nieuwe Royal Padel 2023-collectie. Het wordt gekenmerkt door zijn controle sinds Het behoudt het ronde formaat met een lage balans, maar het is de moeilijkste van de serie, dus het biedt een zeer goede punch.

Hiervoor heeft het EVA-rubber aan de binnenkant, een schuim dat dichter is dan polyethyleen en dat zorgt voor extra hardheid. Het heeft ook een koolstofconstructie en 3k hexcel-stof. Het presenteert ook ruwheid in de vlakken, wat de effecten verbetert. Ten slotte heeft het schokabsorptietechnologie om trillingen te verminderen.

RP M27 R-Fury rood, kenmerken

  • De Royal Padel RP M27 R-Fury 2023 is door het gebruik van eva rubber de hardste uit de serie.
  • Het behoudt een rond formaat en een lage balans, zodat je de bal moeiteloos kunt plaatsen.
  • Planken versterkt met 12k hexcel koolstofweefsel.
  • Buisvormig carbon en versterkt om de stevigheid te vergroten.
  • Controle padel racket die zorgt voor extra kracht bij het slaan.
  • Oppervlak met reliëf, waardoor je de bal meer spin kunt geven.
  • Schokabsorptiesysteem om trillingen te verminderen.
  • Geavanceerde serie Royal Padel 2020 rackets.

Voor wie is het? Gericht op technische spelers met een gevorderd spelniveau die op zoek zijn naar een controle padel racket met een hardere aanslag, aangezien de nieuwe Fury 3k carbon combineert met eva-rubber om een droger gevoel te krijgen en meer punch te krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het nooit teleurstelt in zijn prestaties, omdat in elke editie zijn technologieën worden verbeterd. Ook dit seizoen keert hij terug met een nieuw zichtbaar carbon ontwerp en rode details, een zeer opvallende combinatie waarmee je de aandacht van je tegenstanders trekt.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de meest ervaren merken in de sector. Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het is ook vertegenwoordigd op de World Padel Tour-banen met enkele professionele spelers die met hun officiële producten strijden om hun comcapities te winnen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe Royal Padel rackets.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten