Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel RP790 Whip Hybrid 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Hybrid 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Hybrid 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Hybrid 2023

Royal Padel RP790 Whip Hybrid 2023

PVP: € 259,99
€ 233,95
-11% Royal Padel
Padelpadel Royal Padel RP790 Zweep Hybride 2023 | Speel harder met dit hybride Royal Padel-racket, gemaakt met een druppelvorm en medium balans, evenals eva-rubber en polyethyleen in de binnenkern
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Royal Padel RP790 Whip Hybride Oranje padel racket

We presenteren de nieuwigheden van Royal Padel 2023 zodat u uzelf kunt uitrusten met producten van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs. Een nieuwe editie van het RP RP790 Whip Hybrid blauwe en oranje padel racket keert terug, een goed uitgebalanceerd model vanwege zijn druppelvorm en medium balans dat opvalt door zijn gemengde kern omdat het polyethyleen combineert met eva-rubber.

Wat de structuur betreft, combineert het, net als de rest van de modellen in de Whip-serie, koolstof in het framegebied met glasvezel in de vlakken, wat een meer elastische aanraking genereert. Het bevat ook ruwheid in de vlakken om betere effecten af te drukken, evenals een anti-vibratiesysteem zodat de speler zonder blessures van een spel kan genieten.

RP RP790 Whip Hybrid blauw en oranje, kenmerken

  • De Royal Padel RP790 Whip Hybrid 2023 combineert polyethyleenrubber en eva-rubber in de kern.
  • Veelzijdig racket door zijn oversized vorm met medium balans.
  • Schokabsorptietechnologie in het hart om trillingen te verminderen.
  • Op de gezichten is Fibertech glasweefsel gebruikt.
  • Met koolstof versterkt frame dat de weerstand verhoogt.
  • Harder balgevoel dankzij de combinatie van beide rubbers.
  • Ruw oppervlak dat zorgt voor meer contact met de ballen.
  • Het behoort tot de nieuwe collectie Royal Padel 2023-mesjes.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor de gevorderde speler die rechts speelt, omdat het een racket is dat ons helpt het spel te beheersen zonder kracht te verliezen tijdens het volleyen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het bedrijf nieuwe materialen en technologieën heeft gebruikt om de prestaties van het jubileum te verbeteren. Het is ook esthetisch spectaculair met zijn nieuwe ontwerp in zwart, grijs en fluorescerend oranje.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren u de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de hellingen van de World Padel Tour met enkele professionele spelers die strijden met hun officiële producten om hun wedstrijden te winnen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe Royal Padel-rackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten