Royal Padel RP M27 Polyethyleen LTD 2023
  • Royal Padel RP M27 Polyethyleen LTD 2023
  • Royal Padel RP M27 Polyethyleen LTD 2023

Royal Padel RP M27 Polyethyleen LTD 2023

PVP: € 349,99
€ 214,95
-39% Royal Padel
Royal Padel RP M27 Polyethyleen LTD 2023 | Geniet van alle kwaliteit van dit geavanceerde Royal Padel-racket, nu met een gelimiteerd ontwerp zodat je controle en exclusiviteit in handen hebt.
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Royal Padel RP M27 Polietileno gelimiteerde editie

We hebben al de meest exclusieve modellen in de catalogus van Royal Padel 2023. Ontdek het nieuwe oranje en blauwe padel racket RP M27 Polyethyleen LTD, een krachtig model dat wordt gekenmerkt door zijn precisie en zoete aanraking, maar dat terugkeert in een gelimiteerde editie in Carbon gezien met blauwe en oranje details in het logo. Het verwaarloost ook de kracht niet.

Voor de fabricage is koolstof volledig gebruikt, waardoor het oppervlak in 3k hexcel-stof is versterkt. In de kern is het kenmerkende polyethyleenrubber gebruikt, waardoor het zeer comfortabel aanvoelt. Het heeft ook een schokabsorptiesysteem en ruwe vlakken, zodat we meer met de effecten kunnen spelen.

RP M27 Limited Edition Polyethyleen, kenmerken

  • Ronde vorm met inhoudsbalans van de Royal Padel M27 Polyethyleen LTD 2023.
  • Koolstofconstructie en 3K-verstevigingen die de duurzaamheid verhogen.
  • Zachte polyethyleen kern, zorgt voor een zeer goede output en sensaties bij het slaan.
  • Ruwheid aan het oppervlak.
  • Schokabsorptietechnologie in het hart die trillingen volledig vermindert.
  • Racket in beperkte oplage, met een spectaculair ontwerp.
  • Het heeft een beschermer aan de bovenkant.
  • Hoog wedstrijdmodel beschikbaar in de Royal Padel 2023-catalogus.

Voor wie is het? Spelers van professioneel of gevorderd niveau die het punt graag van achteren voorbereiden, aangezien de M27 een brede sweetspot biedt die ons helpt bij het corrigeren van niet-gecentreerde schoten en het voorkomen van ongedwongen fouten.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het tot de meest geavanceerde serie van Royal Padel behoort, omdat het een model is waar technische spelers veel van houden. Dit seizoen keert het terug met een exclusieve versie, dat wil zeggen met een zeer verfijnd ontwerp in zwart, blauw en zwart.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren u de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de hellingen van de World Padel Tour met enkele professionele spelers die strijden met hun officiële producten om hun wedstrijden te winnen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe Royal Padel-rackets.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten