Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel RP 33 Aniversario Woman 2023
  • Royal Padel RP 33 Aniversario Woman 2023
  • Royal Padel RP 33 Aniversario Woman 2023
  • Royal Padel RP 33 Aniversario Woman 2023

Royal Padel RP 33 Aniversario Woman 2023

PVP: € 320,00
€ 287,95
-11% Royal Padel
padel racket Royal Padel RP 33e verjaardag Vrouw 2023 | Uitstekend balgevoel met dit Royal Padel-racket voor dames, een uitgebalanceerd en lichter model zodat spelers op hun beste niveau kunnen presteren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel Racket voor dames Royal Padel RP 33 Anniversary

Geniet van de beste sensaties van comfort tijdens het padel met de complete collectie van Royal Padel 2023. Koop het RP 33 Aniversario Woman blauwe padel racket, een lichter model dat een fantastische balans biedt tussen kracht en controle, omdat het een ronde vorm heeft met ingesloten evenwicht.

Je zult dus genieten van een geweldige balans tussen kracht, controle en comfort op het circuit, omdat het met het polyethyleenrubber in de kern een zachtere aanraking genereert. Voor de externe structuur is glasvezel gebruikt, waarbij sommige delen met koolstof zijn versterkt om de weerstand en duurzaamheid te vergroten. Het heeft ook een ruw oppervlak en een dubbele nop in het hart.

RP 33 Jubileum voor dames, kenmerken

  • De Royal Padel RP 33 Aniversario Woman 2023 heeft een lichter gewicht voor een snelle aanpassing.
  • Hoge trillingsabsorptie met schokabsorptietechnologie.
  • Evenwichtig racket, met oversized mal en ingehouden balans.
  • Kern met zacht polyethyleenrubber, een zacht schuim.
  • Constructie praktisch in glasvezel, wat het meer flexibiliteit geeft.
  • Koolstofversterkingen die het meer weerstand geven.
  • Rechtop die trillingen en een ruw oppervlak elimineert voor effecten.
  • Een van de nieuwe Royal Padel 2023 damesrackets.

Voor wie is het? We raden het aan aan ervaren meiden die intensief strijden, die op zoek zijn naar een veelzijdig racket met een semi-soft touch om zich snel aan elke situatie aan te passen en te genieten van veel comfort en geen last te hebben van ongemak aan de armen aan het einde van de wedstrijden .

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de beste Royal Padel-rackets is, gemaakt met de beste materialen en een lichter gewicht om zich beter aan te passen aan meisjes. Bovendien keert het dit seizoen terug met een zeer elegante esthetiek die zwart combineert met blauwe en gouden details.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren u de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de hellingen van de World Padel Tour met enkele professionele spelers die strijden met hun officiële producten om hun wedstrijden te winnen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe Royal Padel-rackets.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Onze beste producten