Royal Padel RP 33 Anniversary Hybrid 2023
  • Royal Padel RP 33 Anniversary Hybrid 2023
  • Royal Padel RP 33 Anniversary Hybrid 2023

Royal Padel RP 33 Anniversary Hybrid 2023

PVP: € 320,00
€ 229,96
-29% Royal Padel
padel racket Royal Padel RP 33e verjaardag Hybride 2023 | Uitstekende prestaties in aanval en verdediging met dit geavanceerde Royal Padel-racket, een uitgebalanceerd model met eva-rubber en polyethyleen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 24 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Royal Padel RP 33 Anniversary Hybrid 2023 padel racket

We presenteren de meest geavanceerde serie van Royal Padel 2023 zodat u het model kunt kiezen dat het beste bij uw stijl past. Ontdek het rode RP 33 Aniversario Hybrid padel racket, een zeer goed uitgebalanceerd model dat wordt gekenmerkt door zijn gemengde rubberen kern, dat wil zeggen, het combineert polyethyleen met eva om een hardere aanraking te bereiken.

Wat betreft de structuur, het behoudt de samenstelling van glasvezel en koolstofversterkingen om meer stevigheid te bereiken. Het bevat ook het dubbele rechtopstaande systeem dat, samen met schokabsorptietechnologie, trillingen elimineert. Ten slotte komt het terug met een ruwe textuur op de vlakken, waarmee je je opnames meer effect kunt geven.

RP 33 Aniversario hybride zwart en rood, kenmerken

  • De Royal Padel Aniversario Hybrid 2021 combineert polyethyleenrubber en eva-rubber in de kern.
  • 3D Hexagon-afwerking die zorgt voor een ruwe textuur.
  • Dubbele rechtopstaande technologie die de structuur meer stevigheid geeft.
  • Op de gezichten is Fibertech-glasweefsel met koolstofversterkingen gebruikt.
  • Rond formaat met ingehouden balans voor een perfecte balans.
  • Antivibratietechnologie voor blessurevrij slaan.
  • Hardere aanraking die hem extra kracht geeft in volleys en schoten.
  • Een van de geavanceerde niveau-padel rackets Royal Padel 2023.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor de gevorderde speler die op zoek is naar de beste balans tussen kracht en controle, aangezien de hybride Aniversario een brede sweetspot heeft en extra kracht dankzij de combinatie van rubbers aan de binnenkant.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het heel gemakkelijk is om eraan te wennen, omdat de constructie van glasvezel het een geweldige speelbaarheid geeft. Het komt dit seizoen ook terug met een zeer coole esthetiek, een combinatie van zwarte, grijze en rode details.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren u de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de hellingen van de World Padel Tour met enkele professionele spelers die strijden met hun officiële producten om hun wedstrijden te winnen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe Royal Padel-rackets.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten