Royal Padel RP 850 Pure Woman 2023
  • Royal Padel RP 850 Pure Woman 2023
  • Royal Padel RP 850 Pure Woman 2023

Royal Padel RP 850 Pure Woman 2023

PVP: € 140,50
€ 99,13
-30% Royal Padel
Padelpadel Royal Padel RP 850 Pure Woman 2023 | Sluit het punt af met krachtige slagen met dit Royal Padel-racket voor dames, een model van 100% carbon dat wordt gekenmerkt door zijn zachte aanraking en ruwheid
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Damesracket Royal Padel RP 850 Pure turquoise

Pak je winnende zwaard met de nieuwe collectie Royal Padel 2023-producten, daar vind je het nieuwe zwarte en turquoise RP 850 Pure Woman padelracket. Het is een model dat is ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar kracht, omdat het is ontworpen met een diamantvorm en de balans zich bovenaan bevindt.

Omdat het een padel racket voor dames is, is het licht van gewicht, tussen de 350 - 360 gram, dus het is iets handzamer. Het handhaaft een koolstofconstructie, zodat de structuur solide en resistent is. Om af te werken, heeft het zachte eva-rubber aan de binnenkant gecombineerd met een anti-vibratiestopper voor een comfortabele en blessurevrije slag.

RP 850 Pure Woman zwart en turkoois, kenmerken

  • Lichter gewicht, tussen 350 - 360 gram van de nieuwe Royal Padel RP 850 Pure Woman 2023.
  • Powerracket door zijn diamantvorm en ietwat hoge balans.
  • Je verliest niets aan comfort dankzij de zachte eva-rubber binnenkant.
  • Stabiel, draaivrij slaan met het nieuwe hartontwerp.
  • Stevigere structuur door het gebruik van koolstof voor de buis.
  • Ruwe textuur van de gezichten die de effecten versterkt.
  • Opgenomen in de nieuwste collectie Royal Padel 2023 damesrackets.

Voor wie is het? Gericht op ervaren meiden met een hoog spelniveau die op zoek zijn naar extra kracht in hun spel, aangezien de nieuwe Pure voor dames een zeer goede stoot biedt, redelijk beheersbaar is en goede sensaties biedt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de nieuwigheden van het merk is voor vrouwen die meer kracht uit hun shots willen halen. Het keert ook terug met een laag gewicht en een esthetiek in zwart met turquoise details, een combinatie die erg populair is!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren u de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de hellingen van de World Padel Tour met enkele professionele spelers die strijden met hun officiële producten om hun wedstrijden te winnen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe Royal Padel-rackets.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten