Royal Padel RP R ACE 2024
  • Royal Padel RP R ACE 2024
  • Royal Padel RP R ACE 2024

Royal Padel RP R ACE 2024

PVP: € 350,00
€ 297,95
-15% Royal Padel
Royal Padel RP R ACE RACE24 | Ontketen je potentieel met de Royal Padel RP R ACE 2024, een meesterwerk in kracht dankzij zijn diamantvorm en hoge balans. Daag je grenzen uit op de baan!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Royal Padel RP R ACE Padelracket

Verover de baan met de laatste innovatie van Royal Padel: de Royal Padel RP R ACE 2024. Dit state-of-the-art model, gekozen door Roger Aromí voor zijn seizoen 2024, belooft je manier van spelen te revolutioneren met ongeëvenaarde kracht en precisie.

Volledig samengesteld uit 3K carbon en met een design geoptimaliseerd voor de aanval, positioneert de Royal Padel RP R ACE 2024 zich als het ultieme hulpmiddel voor spelers die elke hoek van de padelbaan willen domineren met nauwkeurige en krachtige slagen.

Kenmerken padel racket Royal Padel RP R ACE 2024

  • Diamantvorm en hoog balans voor maximale kracht in het offensieve spel.
  • Constructie 100% van 3K carbon met X Torsion systeem voor uitstekende weerstand tegen vibratie.
  • EVA-rubber van semi-hard dichtheid voor superieure controle en een explosieve baluitgang.
  • Oppervlak met "5D Rough Grip" systeem, zorgt voor een uitzonderlijke grip en verwoestende effecten bij elke slag.
  • Onderdeel van de Royal Padel rackets collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Royal Padel RP R ACE 2024 is ontworpen voor de agressieve speler, degene die het net domineert en op zoek is naar kracht en precisie in zijn luchtslagen. Het diamantvormige ontwerp en voorwaartse balans maken het de perfecte bondgenoot voor de meest gedurfde aanvallen.

Waarom zal het je bevallen?

De ruwe oppervlakten van de Royal Padel RP R ACE 2024 stellen je in staat om onstuitbare effecten aan de bal te geven, terwijl de esthetiek van zichtbaar carbon en details in oranje ervoor zullen zorgen dat je uitblinkt, niet alleen in het spel maar ook in stijl.

Ontdek meer over het merk Royal Padel

Royal Padel, een merk synoniem met uitmuntendheid en traditie in de wereld van padel, heeft een reputatie opgebouwd van constante innovatie. Hun rackets zijn het resultaat van een evolutie gericht op kwaliteit en prestatie, ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende spelers.

Met decennia aan ervaring in de industrie blijft Royal Padel zich inzetten voor technologische vooruitgang van hun producten. De Royal Padel RP R ACE 2024 belichaamt deze geest, door design, technologie en passie voor de sport te combineren in één racket.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Hard Ruwheid 3d
Onze beste producten