Royal Padel RP M27 Light LTD 2024
  • Royal Padel RP M27 Light LTD 2024
  • Royal Padel RP M27 Light LTD 2024

Royal Padel RP M27 Light LTD 2024

PVP: € 350,00
€ 297,95
-15% Royal Padel
Royal Padel RP M27 Light LTD M27LIGHT24 | Domineer de baan met de Royal Padel RP M27 Light LTD 2024. Lichtgewicht en kracht voor veeleisende speelsters. Voel het verschil bij elke slag!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Royal Padel RP M27 Light LTD Padelracket

Ontdek de laatste innovatie voor competitieve speelsters: de Royal Padel RP M27 Light LTD 2024. Licht en duurzaam, dit padel racket brengt je spel naar de top met zijn perfecte combinatie van technologie en ontwerp. Voel bij elke slag de fusie van kracht en precisie, speciaal ontworpen om de padelbaan te domineren.

De RP M27 Light 2024 is een eerbetoon aan techniek en stijl, en biedt superieure prestaties die zich onmiddellijk aan jouw spel aanpassen. De versterkte structuur en balans maken het de favoriete keuze voor de gevorderde speelster die niets aan het toeval overlaat.

Kenmerken van het Royal Padel RP M27 Light LTD 2024 padel racket

  • Rond model met laag evenwicht dat ongeëvenaarde precisie biedt bij elke slag.
  • Het "Absortion Shock" impactabsorptiesysteem elimineert trillingen en biedt een comfortabele speelervaring.
  • Polyethyleenschuim voor een uitzonderlijke baluitgang en een zacht gevoel bij impact.
  • Stevige koolstofconstructie en versterkt met 3D Hexcel Twill voor verlengde duurzaamheid.
  • Ruwe afwerking die je helpt verwoestende effecten op de bal te geven.
  • Onderdeel van de Royal Padel racketcollectie van 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Perfect voor de gevorderde speelster die het beste op de baan eist, het Royal Padel RP M27 Light LTD 2024 padel racket biedt een grote sweet spot om fouten te vergeven en een uitstekende kracht dankzij de koolstofconstructie.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult verliefd worden op de RP M27 Light LTD 2024 vanwege zijn lichtheid, balans en beperkte editie design in levendige kleuren, esthetiek en functionaliteit combinerend in een superieur competitie racket.

Ontdek meer over het merk Royal Padel

Royal Padel, pionier in de innovatie van padel rackets, is al jaren voorloper in ontwerp en technologie. Elk van hun creaties is het resultaat van een onwrikbaar engagement voor kwaliteit en prestaties.

Sinds de oprichting heeft Royal Padel een traject van uitmuntendheid onderhouden, met rackets die de gouden standaard zijn geworden voor spelers over de hele wereld. Vertrouw op de ervaring van een merk dat het spel op de padelbaan heeft gerevolutioneerd.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten