Royal Padel RP Whip polyethyleen 2024
  • Royal Padel RP Whip polyethyleen 2024
  • Royal Padel RP Whip polyethyleen 2024

Royal Padel RP Whip polyethyleen 2024

PVP: € 260,00
€ 220,95
-16% Royal Padel
Royal Padel RP Whip polyethyleen WHPOLY24 | Bereik perfectie in elk spel met het Royal Padel RP Whip Polyethyleen racket, ontworpen voor spelers die comfort en veelzijdigheid in het spel zoeken!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO

Royal Padel RP Whip polyethyleen Padelracket

Verken de uitmuntendheid in het spel met de Royal Padel RP Whip Polyethyleen 2024, de nieuwste innovatie van Royal Padel. Zorgvuldig ontworpen voor spelers van hoog niveau, verbetert dit racket niet alleen de precisie en kracht, maar zorgt ook voor maximaal comfort en blessurepreventie dankzij de revolutionaire trillingsabsorberende technologie.

Het ontwerp van de RP Whip Polyethyleen 2024 valt op de baan op met zijn moderne esthetiek in grijs en groene details, biedt niet alleen superieure prestaties maar ook een stijl die alle blikken vangt. Perfect afgestemd voor technische spelers, wordt dit racket een verlenging van je arm, klaar om het spel te domineren.

Kenmerken van het Royal Padel RP Whip Polyethyleen 2024 racket

  • Zacht gevoel en uitzonderlijke baluitgang dankzij de polyethyleen kern.
  • De Shock Absorption technologie vermindert trillingen bij balimpact.
  • Tranenvorm met gemiddelde balans voor een veelzijdig en flexibel racket.
  • Constructie van glasvezel versterkt met koolstof en een ruw oppervlak voor effectvolle slagen.
  • Ultra zachte polyethyleen rubber kern voor onmiddellijke herstel na de impact.
  • Onderdeel van de Royal Padel racketcollectie van het jaar 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De RP Whip Polyethyleen 2024 is ideaal voor gevorderde spelers die vaak spelen en op zoek zijn naar een racket dat past bij hun dynamische speelstijl en constant comfort biedt op de baan.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de RP Whip Polyethyleen 2024 vanwege de combinatie van materialen die een comfortabel gevoel geven en een soepele gameplay bevorderen. Bovendien zal zijn unieke esthetiek je onderscheiden bij elke wedstrijd.

Ontdek meer over het merk Royal Padel

Royal Padel, bekend om zijn innovatie en kwaliteit, heeft zich gevestigd als een prestigieus merk in de wereld van padel. Kiezen voor een Royal Padel racket betekent kiezen voor decennia van toewijding en passie voor de sport.

Ter ere van zijn 34e verjaardag, zet Royal Padel zijn nalatenschap voort met de RP Whip Polyethyleen 2024, wat de voortdurende toewijding aan uitmuntendheid weerspiegelt die kenmerkend is voor het merk.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten