Royal Padel RP Whip Eva 2024
  • Royal Padel RP Whip Eva 2024
  • Royal Padel RP Whip Eva 2024

Royal Padel RP Whip Eva 2024

PVP: € 260,00
€ 218,14
-17% Royal Padel
Royal Padel RP Whip Eva WHEVA24 | Beheers de baan met de Royal Padel RP Whip Eva 2024, een revolutionair ontwerp dat technologie en stijl combineert voor competitieve spelers. Beleef de ervaring!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Royal Padel RP Whip Eva Padelracket

Ontdek de Royal Padel RP Whip Eva 2024, de perfecte keuze voor technische spelers die een mix van precisie, kracht en comfort zoeken. Dit model valt op door zijn kern van Eva Hard rubber en zijn constructie van glasvezel met koolstofversterkingen, ontworpen om schokken te absorberen en trillingen te verminderen, waardoor een superieur speelbaarheid en minder risico op blessures gegarandeerd wordt.

Met een innovatief ontwerp in grijze en oranje tinten, is de RP Whip Eva 2024 niet alleen een referentie in prestaties maar ook in stijl. De gebalanceerde structuur en materialen van hoge kwaliteit zorgen voor een comfortabele slag en uitzonderlijke controle, waardoor je dit seizoen op de baan zult uitblinken.

Kenmerken van het Royal Padel RP Whip Eva 2024 racket

  • Eva Hard rubber kern voor superieure schokabsorptie.
  • Traanvormig model met gecentreerd balans dat kracht en controle biedt.
  • Structuur van glasvezel versterkt met koolstof voor meer duurzaamheid.
  • "Rough surface" oppervlak voor een betere respons bij slagen met effect.
  • Behoort tot de Royal Padel collectie van 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De RP Whip Eva 2024 is ideaal voor competitieve spelers die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket dat zowel controle als kracht biedt, en een droog gevoel dat hun techniek op de baan verbetert.

Waarom zal het je bevallen?

Omdat de RP Whip Eva 2024 is ontworpen met de hoogste kwaliteitsnormen, waarbij innovatieve technologie en topmaterialen worden gecombineerd om je een ongeëvenaarde speelervaring te bieden. Het bijgewerkte ontwerp zorgt ervoor dat je niet alleen met het beste speelt, maar dat je het ook laat zien.

Ontdek meer over het merk Royal Padel

Royal Padel, synoniem voor innovatie en kwaliteit, heeft een nalatenschap in de wereld van padel gevestigd. Met de RP Whip Eva 2024 blijven ze hoogwaardige rackets aanbieden die meer dan drie decennia van passie en toewijding aan de sport weerspiegelen.

Verkrijg de nieuwe collectie padelproducten van Royal Padel, je zult geweldige sensaties ervaren en van afwerkingen genieten. Voel de kracht van padel in je handen met de nieuwe collectie rackets, je vindt een grote verscheidenheid aan modellen!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten