Royal Padel RP Whip Hybrid 2024
  • Royal Padel RP Whip Hybrid 2024
  • Royal Padel RP Whip Hybrid 2024

Royal Padel RP Whip Hybrid 2024

PVP: € 260,00
€ 220,95
-16% Royal Padel
Royal Padel RP Whip Hybrid 2024 WHHYB24 | Bereik uitmuntendheid met de Royal Padel RP Whip Hybrid, perfect voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar precisie en kracht. Voel het verschil in je spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Royal Padel RP Whip Hybrid Padelracket

Ontdek de nieuwste vooruitgang in padel racket technologie met de Royal Padel RP Whip Hybrid 2024. Een meesterlijke combinatie van cutting-edge materialen en functioneel design, biedt het gevorderde spelers een krachtig hulpmiddel om het spel te beheersen, zowel in kracht als controle.

De RP Whip Hybrid 2024 is een synthese van innovatie en traditie, met een hybride kern die polyethyleen en EVA-schuim met gealuminiseerd glasvezel combineert, wat zorgt voor een ongeëvenaarde speelervaring op de padelbaan.

Kenmerken van het Royal Padel RP Whip Hybrid 2024 racket

  • Hybride kern van polyethyleen en EVA-schuim voor een steviger en gecontroleerd gevoel.
  • Constructie van glasvezel en koolstof voor superieure duurzaamheid en prestaties.
  • Middelzware balans en traanvorm voor een perfect evenwicht tussen kracht en precisie.
  • Ruwe textuur voor geavanceerde effecten en betere grip bij elke slag.
  • Onderdeel van de Royal Padel-collectie 2024, een garantie voor kwaliteit en design.

Voor wie is het bedoeld? Dit racket is ontworpen voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar de perfecte partner voor offensief spel, en biedt de beste respons voor zowel krachtige volleys als gecontroleerde slagen.

Waarom zal je het leuk vinden? Door het ontwerp en de technologie is de RP Whip Hybrid 2024 voorbestemd om je favoriete racket te worden, waarbij prestaties en stijl samenkomen in een racket dat zowel op als buiten de baan opvalt.

Ontdek meer over het merk Royal Padel

Met meer dan drie decennia ervaring in de productie van padelrackets, blijft Royal Padel aan de voorhoede van de sport, met producten die synoniem staan voor kwaliteit, innovatie en passie voor padel.

Tegenwoordig beschikt het merk over Royal Padel rackets die erkend worden door de meest ervaren spelers in het land, met de Royal Padel Whip modellen als de bestsellers. Mis ze niet!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten