RS padeltas Pro zwart wit 2024
  • RS padeltas Pro zwart wit 2024
  • RS padeltas Pro zwart wit 2024

RS padeltas Pro zwart wit 2024

PVP: € 145,00
€ 77,95
-47% RS Padel
RS Pro negro blanco | Ontdek de exclusieve RS Padel Pro padeltas in zwart wit. Premium design en maximale functionaliteit voor jouw padelwedstrijden in 2024. Voel het verschil in elk spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 8 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

RS racketbag Pro zwart wit 2024

Ontdek de nieuwste release van RS Padel voor paddelenthousiastelingen: de Padeltas RS Pro zwart wit 2024. Deze tas is niet alleen een accessoire, maar een statement op de baan, ontworpen voor spelers die functionaliteit met stijl willen combineren. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt het uitzonderlijke organisatie voor je uitrusting, zodat alles wat je nodig hebt voor je wedstrijd binnen handbereik en beschermd is.

De stijlvolle vormgeving en de combinatie van zwart en wit van de RS Pro Padeltas maken het zowel veelzijdig binnen als buiten de baan. Met specifieke compartimenten voor elk type uitrusting, van je rackets tot je schoenen, is deze padeltas de ideale metgezel voor je meest veeleisende wedstrijden en je dagelijkse trainingen.

Kenmerken Padeltas RS Pro zwart wit

  • Ruim compartiment voor kleding, met voldoende ruimte voor kledingwissels en handdoeken.
  • Toegewijde ruimte voor rackets, zodat ze optimaal beschermd zijn tegen stoten en krassen.
  • Speciaal compartiment voor schoenen, om de rest van je uitrusting schoon en georganiseerd te houden.
  • Zijvakken ontworpen voor mobiele apparaten en accessoires, voor gemakkelijke en veilige toegang.
  • Ideale afmetingen van 55 x 30 x 35 cm met een totaal volume van 50L, perfect om alles mee te nemen wat je nodig hebt.
  • Onderdeel van de collectie padeltassen van RS Padel 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Deze padeltas is ontworpen voor paddelspelers van alle niveaus die comfort, stijl en functionaliteit waarderen. Ideaal voor zowel gepassioneerde amateurs als professionals, biedt de RS Pro de perfecte combinatie van ruimte en organisatie voor al je uitrusting.

Waarom zul je het leuk vinden?

Omdat de RS Pro Padeltas niet alleen je ervaring op de baan verbetert, maar ook je passie voor de sport weerspiegelt. Het innovatieve ontwerp en de kwaliteit van de materialen garanderen duurzaamheid en comfort, twee essentiële aspecten voor elke sporter.

Ontdek meer over het merk RS Padel

RS Padel is sinds de oprichting een toonaangevend merk in de wereld van paddel, bekend om zijn innovatie en kwaliteit in al zijn producten. Met een focus op voortdurende verbetering, is RS Padel toegewijd aan het voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers, door geavanceerde uitrusting te bieden die technologie, ontwerp en functionaliteit combineert.

Het merk is trots op zijn toewijding aan de sport, door spelers van alle niveaus te ondersteunen en paddel te bevorderen als een gedeelde passie. Met de RS Pro Padeltas zwart wit 2024 zet RS Padel zijn nalatenschap voort door paddelenthousiastelingen te voorzien van het beste op het gebied van sportuitrusting.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten