RS Padel Cobra Edition Lima vrouw 2023
  • RS Padel Cobra Edition Lima vrouw 2023
  • RS Padel Cobra Edition Lima vrouw 2023

RS Padel Cobra Edition Lima vrouw 2023

PVP: € 99,00
€ 63,96
-36% RS Padel
RS Padel Cobra Edition Lima vrouw RSPADCOBLIM padel racket | Ervaar de perfecte balans tussen controle en kracht met de RS Padel Cobra Edition Lima vrouw 2023. Ontworpen voor de gemiddelde speler, tilt dit padel racket je spel naar nieuwe hoogtes. Voel het verschil en val op op het padelveld!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

padel racket RS Padel Cobra Edition Lima vrouw

Als je op zoek bent naar de perfecte balans tussen controle en kracht, dan is de RS Padel Cobra Edition Lima vrouw van 2023 jouw keuze. Til je spel naar een hoger niveau met dit design juweel, dat niet alleen opvalt op de padelbanen vanwege zijn uiterlijk, maar ook vanwege zijn ongeëvenaarde prestaties.

Met exclusieve technologieën van het merk RS is dit padel racket gemaakt voor de meest veeleisende wedstrijden, en garandeert een dominant en nauwkeurig spel bij elke slag. Voel de revolutie in je handen en maak het verschil in elk spel.

Kenmerken RS Padel Cobra Edition Lima vrouw padel racket

  • Gebouwd met een frame en vlakken van 100% Japanse glasvezel, wat zorgt voor stabiliteit en een zacht en flexibel gevoel.
  • Oppervlak met 3D-effect voor een betere slag op de bal.
  • Kern gemaakt van EVA30 rubber, wat comfort biedt en trillingen vermindert.
  • Beschermt tegen schouder- en elleboogblessures dankzij het ontwerp en de materialen.
  • Behoort tot de RS 2023 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is ideaal voor speelsters van gemiddeld niveau die hun spel willen verbeteren. Met zijn ronde vorm en een ruime sweet spot in het midden, is het ook perfect geschikt voor mensen die af en toe spelen of net beginnen met padel.

Waarom zal je het leuk vinden?

Vanwege zijn moderne en frisse ontwerp valt de RS Padel Cobra Edition Lima vrouw op op elke padelbaan. De limoen- en grijstinten, gecombineerd met het zwarte koolstof, geven niet alleen een gestileerd uiterlijk, maar stralen ook de passie en energie van het spel uit.

Ontdek meer over het merk RS

Het merk RS staat sinds het begin synoniem voor innovatie en kwaliteit. Opgericht door gepassioneerde padel experts, heeft RS normen in de industrie gesteld met zijn exclusieve technologieën en vooruitstrevende ontwerpen. Elk padel racket is het resultaat van nauwgezet onderzoek en ontwikkeling, altijd denkend aan de behoeften van de spelers.

Door de jaren heen heeft RS zich gevestigd als een van de toonaangevende merken in de padelwereld, en heeft het vertrouwen gewonnen van zowel beginners als professionals. Hun padel rackets bieden niet alleen superieure prestaties, maar weerspiegelen ook de toewijding van het merk aan uitmuntendheid.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten