Siux Fenix Lite 4 2024
  • Siux Fenix Lite 4 2024
  • Siux Fenix Lite 4 2024

Siux Fenix Lite 4 2024

PVP: € 229,00
€ 228,95
-1% Siux
Siux Fenix Lite 4 FENLITE | Verhoog je spel met de Siux Fenix Lite 4 2024, ontworpen voor gevorderde speelsters. Uitzonderlijke kracht en controle bij elke slag - ontketen je volledige potentieel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Fenix Lite 4 Padelracket

Maak kennis met een van de revoluties op de markt: de nieuwe padel racket Siux Fenix Lite 4 2024. Speciaal ontworpen voor die speelsters die geen genoegen nemen met minder. Deze racket, met zijn hoge balans en diamantvorm, belooft je slagen naar een nieuw niveau van kracht en controle te tillen, waardoor je de baan kunt domineren met verwoestende smashes en een ongeëvenaarde effectiviteit bij het net.

Dankzij zijn innovatieve samenstelling met Carbono 3K Twill op de vlakken en een kern van gom EVA Hard, biedt de Siux Fenix Lite 4 een uitzonderlijke weerstand en een absorptievermogen van trillingen dat het comfort en de kracht in het spel herdefinieert. Bereid je voor op slagen vol energie met een racket dat voorop loopt op het gebied van technologie en design.

Kenmerken padel racket Siux Fenix Lite 4 2024

  • Diamantvorm en hoge balans voor het versterken van slagen en smashes.
  • Carbono 3K Twill op de vlakken voor duurzaamheid en weerstand.
  • Matte afwerking en 3D-reliëf op het oppervlak voor een betere grip op de bal.
  • Gom EVA Hard in de kern die kracht toevoegt en trillingen absorbeert.
  • Dual Pro Grip-technologie en Dampeners Shockout voor een superieure grip en comfort.
  • Maken deel uit van de collectie rackets Siux 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Perfect voor gevorderde of professionele speelsters, de Siux Fenix Lite 4 2024 is de racket naar keuze als je je kracht en controle op de baan wilt maximaliseren. Ontworpen voor degenen die niet bang zijn om te leiden met agressieve slagen, biedt het een perfecte combinatie van technologie en prestaties om het spel te domineren.

Waarom zal het je bevallen?

Het zal je veroveren met zijn vermogen om van elke slag een statement van kracht en precisie te maken. Het innovatieve ontwerp en de geavanceerde materialen bieden je een ongeëvenaarde spelervaring, waarbij elke beweging steviger aanvoelt en elke slag krachtiger is.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux heeft zich gevestigd als een van de toonaangevende merken in de wereld van het padel, dankzij de constante zoektocht naar innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting heeft Siux zich ingezet voor de ontwikkeling van producten die niet alleen voldoen aan, maar ook de verwachtingen overtreffen van de meest veeleisende spelers.

Met een filosofie gericht op excellentie en voortdurende verbetering, blijft Siux de markt leiden met rackets die synoniem zijn aan geavanceerde technologie en superieur ontwerp. Hun toewijding aan prestaties en duurzaamheid heeft van Siux een vertrouwd merk gemaakt voor spelers van alle niveaus.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten