Siux Beat Hybrid Air 2024
  • Siux Beat Hybrid Air 2024
  • Siux Beat Hybrid Air 2024

Siux Beat Hybrid Air 2024

PVP: € 79,00
€ 78,91
-1% Siux
Siux Beat Hybrid Air BEATHYBAIR | Ontdek de Siux Beat Hybrid Air 2024: lichtheid, kracht en stijl voor beginners. Ideaal voor veelzijdige technieken en comfortabel spel. Verbeter je prestaties!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Beat Hybrid Air Padelracket

Uitstekende handelbaarheid met de padel racket Siux Beat Hybrid Air 2024, een model dat naar voren komt als een juweel in de Play-collectie van Siux, zorgvuldig ontworpen voor degenen die hun weg beginnen te vinden in de wereld van padel. Dit model onderscheidt zich door zijn vermogen om een veelzijdig spel te bieden, waarbij kracht en controle worden gecombineerd met een uitzonderlijke lichtheid. De balans tussen behendigheid en precisie maakt van deze racket een onschatbaar hulpmiddel op de baan, waardoor je snel en effectief kunt reageren op elke uitdaging.

Naast zijn superieure prestaties valt de Beat Hybrid Air op door zijn gedurfde ontwerp en geavanceerde constructie. De combinatie van glasvezel en EVA Soft rubber in de kern zorgt voor een aanzienlijke vermindering van trillingen, wat zorgt voor een comfortabelere en minder vermoeiende speelervaring. De glanzende afwerking en de mix van zwarte en paarse kleuren voegen een vleugje stijl en onderscheiding toe aan je uitrusting.

Kenmerken van de padel racket Siux Beat Hybrid Air 2024

  • Hybride vorm en gemiddelde balans voor een perfecte combinatie van kracht en controle.
  • Ultra lichtgewicht tussen 340 en 360 gram voor meer handelbaarheid.
  • Glasvezelvlakken en frame voor duurzaamheid en trillingsdemping.
  • EVA Soft rubber in de kern voor een comfortabele en gecontroleerde slag.
  • Krachtig ontwerp met glanzende afwerking in zwart en paars voor een ongeëvenaarde uitstraling.
  • Onderdeel van de Siux 2024 damesracket collectie.

Voor wie is het?

Gericht op beginners, is de Siux Beat Hybrid Air 2024 de perfecte metgezel voor meisjes die een solide techniek en veelzijdig spel willen ontwikkelen vanaf hun eerste trainingen. Deze racket vergemakkelijkt het leren en voortdurende verbetering, omdat het zich aanpast aan verschillende speelstijlen dankzij zijn veelzijdige ontwerp.

Waarom vind je het leuk?

Je zult worden veroverd door zijn perfecte balans tussen lichtheid, kracht en controle. Zijn vermogen om vermoeidheid te verminderen en de prestaties op de baan te maximaliseren, maakt het een ideale keuze voor spelers die groei en comfort in hun spel zoeken. Maak je klaar om op te vallen met een racket dat niet alleen je techniek verbetert, maar ook je stijl naar een hoger niveau tilt.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux heeft zich gevestigd in de padelwereld als een merk synoniem voor innovatie, kwaliteit en uitzonderlijk ontwerp. Sinds de oprichting is het toegewijd aan het creëren van rackets die voldoen aan de behoeften van spelers van alle niveaus, waarbij het zich inzet voor continue verbetering en het introduceren van geavanceerde technologieën om de beste uitrusting te bieden.

Gedurende de jaren heeft Siux een onwankelbare toewijding aan excellentie gehandhaafd, waardoor het een referentiepunt is geworden voor degenen die hun grenzen op de baan willen verleggen. Elk racket is een uiting van toewijding en passie voor de sport, ontworpen om spelers te helpen hun maximale potentieel te bereiken.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten