Siux pack 3 Neo Speed x 3x3 Stucks
  • Siux pack 3 Neo Speed x 3x3 Stucks

Siux pack 3 Neo Speed x 3x3 Stucks

PVP: € 16,95
€ 13,95
-18% Siux
3 Siux Neo Speed x 3 padelballen | Maximaliseer je spel met het pakket van 3 Siux Neo Speed ​​x 3 gele ballenpotten. Ideaal om meer snelheid te krijgen tijdens het spel. Verhoog je niveau in elke wedstrijd!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Pack 3 blikjes Siux Neo Speed padel

We introduceren het exclusieve pack Siux Neo Speed x 3x3 Stucks, ontworpen voor padel enthousiastelingen die niet genoegen nemen met minder. Dit pakket is speciaal gemaakt om zich aan te passen aan snelle speelstijlen en om uitzonderlijke prestaties te bieden in vochtige weersomstandigheden. Verhoog je ervaring op de baan met ballen die beloven je spel te verbeteren en je het voordeel te bieden dat je zoekt.

Elke bal binnen de Siux Neo Speed tubes is zorgvuldig ontworpen, het resultaat van onderzoek samen met professionals, om de beste reactie in het spel te garanderen. Met een specifieke druk van 13Pl, zijn deze ballen bedacht om uit te blinken in vochtige omgevingen, waardoor je de snelheid en precisie krijgt die nodig is om de baan te domineren.

Kenmerken pack Siux Neo Speed x 3x3 Stucks ballen geel

  • Geoptimaliseerd voor snelle spelers, biedt een opmerkelijke verbetering in prestaties.
  • Perfect voor vochtige omstandigheden, past zich aan aan klimatologische uitdagingen zonder spelkwaliteit te verliezen.
  • Ontwikkeld in samenwerking met padel experts, wat zorgt voor ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties.
  • Druk van ongeveer 13Pl voor uitzonderlijk gedrag onder elke speelomstandigheid.
  • Zichtbaar geel ontwerp dat zorgt voor optimale detectie op elk baanoppervlak.
  • Maakt deel uit van de meest recente innovatie van Siux van het jaar 2024, zettend de standaard in de padelmarkt.

Voor wie is het bestemd?

Ideaal voor spelers die hun snelheid en behendigheid op de baan willen verbeteren, dit pakket past perfect bij degenen die op zoek zijn naar hoogwaardige ballen die vochtigheid aankunnen en het spel versnellen.

Waarom zal het je bevallen?

De Siux Neo Speed ballen zullen je spel transformeren, niet alleen door een verbetering in prestaties, maar ook door het vertrouwen te spelen met producten ontworpen voor overwinning. Hun kwaliteit en aanpasbaarheid maken ze onmisbaar voor de toegewijde speler.

Ontdek meer over het merk Siux

Bekend om zijn innovatie en superieure kwaliteit, Siux is een toonaangevend merk in de wereld van padel. Toegewijd aan de ontwikkeling van producten die voldoen aan de eisen van de spelers, stelt Siux hoge normen in de sport, door uitrusting te bieden die de speelervaring wereldwijd verbetert.

De toewijding van Siux aan uitmuntendheid is duidelijk in elk product, inclusief dit 3-pack Siux Neo Speed x 3 ballen, wat spelers een superieure ervaring biedt bij elke wedstrijd. Met Siux, word je onderdeel van een gemeenschap van kampioenen.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten